Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Standard Eurobarométer készített egy átfogó Európai Uniós kutatást, melyből többek között az is kiderült, hogy a magyarok többsége jobban bízik a Brüsszeli Európa Parlamentben, mint a budapesti Fidesz többségű országházban.

A Standard Eurobarométer legújabb átfogó kutatása, egy igazi mély gyomros Orbánnak ugyanis kiderült, hogy a magyar parlamentet a megkérdezett magyarok  46%-a tartotta megbízhatónak és a többség, tehát 52% nem.

Ezzel szemben a brüsszeli székhelyű Európai Parlamentet a magyarok 56 százaléka inkább megbízhatónak tartotta és 37% mondta csupán, hogy inkább nem bízik az intézményben.

A felmérésből az is kiderül, hogy Magyarországon messze a legtöbben az egészségügyi és szociális biztonságot tartják az ország fő problémájának. A második legtöbbek által említett probléma Magyarországon az áremelkedés.

A bevándorlás a harmadik helyre szorul: csupán minden ötödik válaszadó említette a két legfontosabb probléma egyikeként. A terrorizmus pedig hazai vonatkozásban meg sem jelent problémaként.

A felmérésből az is világos lett, hogy az egyik nagy kihívás az Unió számára az Európai Parlamenti választások előtt a politikai pártok általános hitelvesztettsége, ami miatt kérdéses, hogy a pártok kellőképpen képesek lesznek-e bevonni országuk lakosságát az európai választásokba.

A politikai pártok az egész Unióban bizalomhiánnyal küzdenek, miközben Magyarország e tekintetben némileg jobban áll, különösen, mert 4 százalékpontos javulás történt 2018 tavaszáról őszre, de a kép így is lesújtó: a magyarok csupán 28%-a inkább bízik, míg 68% nem bízik a politikai pártokban.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here