Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rakamaz volt fideszes polgármesterét, Farkas Ernőt két év, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte az első fokon eljáró Debreceni Járásbíróság kedden, miután bűnösnek találta.

Rakamaz volt fideszes polgármesterét, Farkas Ernőt két év, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte az első fokon eljáró Debreceni Járásbíróság kedden költségvetésből származó pénzeszközökkel kapcsolatban előírt elszámolási, számadási, tájékoztatási kötelezettsége elmulasztásának bűntette miatt.

Rakamaz még 2010. januárjában nyert vissza nem térítendő támogatást versenyképes turisztikai termék- és attrakciófejlesztésre. A projekt értéke egy módosítás után 666 millió forintra nőtt, amiből a támogatás mértéke 526,4 milliót tett ki. A bírósági ítélet szerint Farkas Ernő és a kivitelezéssel megbízott három cég összejátszott

és a beruházást úgy jelentették készre, a teljesítést pedig úgy igazolták, hogy a kivitelezési munkákat az építési szerződésben vállalt minőségben és határidőben nem készítették el, a hibalistán szereplő hiányosságok elvégzésére a kiszabott nyolc nap alatt nem volt lehetőség.

Az ítélet szerint mindannyian tudtak arról, hogy hazudnak, és a projektelemek átadásának lezárásáról készült jegyzőkönyvek hamis adatokat tartalmaznak.

Az ítélet nem jogerős, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, az első- és a másodrendű vádlott és védője fellebbezett, a harmad- és negyedrendű vádlott és védője pedig gondolkodási időt kért. (MTI)

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here