illusztráció

Haladnak az előkészületei a közös ellenzéki március 15-ei nagy megmozdulásnak, legalább is erről tanúskodik az a forgatókönyv ami kiszivárgott a Magyar Nemzethez és beszámolt a Népszava is róla

Idén március 15-én is lesz közös ellenzéki megmozdulás a pártok és a civilek együtt hívják demonstrálni az ellenzék híveit és visszatérnek a régi millás tüntetések helyére, a Szabad sajtó útjára az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez 15 órára.

A rendelkezésre álló információkból azt lehet tudni, hogy nagy dobásra készülnek az ellenzéki pártok idén mert a szokásos megemlékezéssel egybekötött tüntetés mellett egy alternatív parlament felállítását is tervezik.

Ehhez kapcsolódóan a színpadon új szereplők fognak bemutatkozni, olyan civil, szakszervezeti és közéleti szereplők, akik a korábbi megmozdulásokon még nem álltak színpadon, ők egy kiáltvány formájában meghirdetnek egy tizenkét pontos új ellenzéki programot.

Ez a 12 pont lesz az alapja az alternatív parlamentnek, ugyanis a pártok képviselői  felesküdnek arra, hogy a tizenkét pont megvalósításáért fognak harcolni az új alternatív parlamentben.

Nos tehát már most érdemes beírni a naptárba, hogy 2019. március 15, nagy közös ellenzéki megmozdulás a a Szabad sajtó útján 15 órakor!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here