illusztráció
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Haladnak az előkészületei a közös ellenzéki március 15-ei nagy megmozdulásnak, legalább is erről tanúskodik az a forgatókönyv ami kiszivárgott a Magyar Nemzethez és beszámolt a Népszava is róla

Idén március 15-én is lesz közös ellenzéki megmozdulás a pártok és a civilek együtt hívják demonstrálni az ellenzék híveit és visszatérnek a régi millás tüntetések helyére, a Szabad sajtó útjára az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez 15 órára.

A rendelkezésre álló információkból azt lehet tudni, hogy nagy dobásra készülnek az ellenzéki pártok idén mert a szokásos megemlékezéssel egybekötött tüntetés mellett egy alternatív parlament felállítását is tervezik.

Ehhez kapcsolódóan a színpadon új szereplők fognak bemutatkozni, olyan civil, szakszervezeti és közéleti szereplők, akik a korábbi megmozdulásokon még nem álltak színpadon, ők egy kiáltvány formájában meghirdetnek egy tizenkét pontos új ellenzéki programot.

Ez a 12 pont lesz az alapja az alternatív parlamentnek, ugyanis a pártok képviselői  felesküdnek arra, hogy a tizenkét pont megvalósításáért fognak harcolni az új alternatív parlamentben.

Nos tehát már most érdemes beírni a naptárba, hogy 2019. március 15, nagy közös ellenzéki megmozdulás a a Szabad sajtó útján 15 órakor!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here