Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vona Gábor tölti a visszavonult pártelnökök szokásos életét, vlogol, TV-stúdiókba jár és elemez. Legutóbbi videó vlogjában ismertette, hogy összeírta Orbán Viktor hatalmának forrásait. A Jobbik korábbi pártelnöke 9 olyan tényezőt talált, ami miatt igen csak erős az Orbán alatt a Fidesz.

Vona Gábor vlogjának legutóbbi részében, Gulyás Márton a Partizán videósa volt a vendég. A vele történő beszélgetés során azt a kérdést járták körbe, hogy miért ilyen erős a Fidesz. Vona a beszélgetés ezen szakaszában ismertette, hogy összeírta Orbán Viktor hatalmának forrásait.

Én összeírtam kilenc dolgot, amiből fakad a Fidesz hatalmának ereje- mondja, majd elkezdi sorolni és indokolni őket:

Az első a Fidesz kétharmada a parlamentben, a második a média túlsúlya a Fidesznek, a harmadik, az hogy ügyesen manipulálják a közösségi médiát, itt Vona elmondja, hogy a Facebookon terjesztett álhírekre gondol, illetve profi módon halásznak adatokat.

Majd elmondja, hogy Orbán hatalmának fontos tényezői a nemzetközi aspektusok is, amit Magyarországon kevésbé elemeznek. Így negyediknek az Orosz befolyás megerősödését, egyeduralkodóvá válását mondja, mint Orbán egyik hatalmi forrása.

Ötödik tényezőnek az Amerikai Egyesült Államoknak a magyar belpolitikából történő visszavonulását, hatodiknak a német autóipart és ezen keresztül Németország folyamatos támogatását nevezi meg. Az utóbbihoz hozzáteszi, hogy a német politika állandóan megvédte a Fideszt.

Hetedik szerinte az Európai Unió bénultsága, a nyolcadik a Netanjáhú-kormány. Itt kifejti, hogy az izraeli jobboldali kormány, azt a Soros-kampányt, amire nagyon könnyen lehetett volna azt mondani, hogy az egy antiszemita kampány és a hazai zsidóság bizonyos szervezetei ezt ki is jelentették. De lényegében Orbán mindenkinek a képébe tudott röhögni, mert azt mondhatta itt van az izraeli kormány és egyáltalán nem antiszemitizmus, amit mi csinálunk.

Majd a végére hagyja a legfontosabb forrását és kilencediknek az önkormányzatokat nevezi meg. Vona kifejti, hogy szerinte a Fidesz hatalma lényegében 2006 őszéből ered, amikor hiába volt még baloldali kormány, annak a népszerűsége megroggyant és a Fidesz pedig elfoglalta akkor az országot.

Azóta nem lehet megverni a Fideszt- szögezi le, majd felhívja a figyelmet arra, hogy 2019-ben is lesz egy önkormányzati választás, amiről azt mondja, a Fidesz hatalmának visszaszorításához óriási jelentősége lesz ennek a voksolásnak. Majd arról is beszélt, hogy meglátása szerint az ellenzék nagyon sok helyen fogja ezen a választáson megteremteni az „egy az egy ellen” felállást.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here