Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Európai Néppárt elnöke Joseph Daul úgy tájékoztatta AFP hírügynökséget, hogy a Néppárt megkezdi a fegyelmi eljárást a Fidesszel szemben, mostanra már 12 párt támogatja a Fidesz kizárását.

Az Európai Néppárt 12 tagpártja kilenc országból kérte a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését. Ezt a kérdést a párt politikai választmányának március 20-i ülésén tárgyaljuk meg”- erről tájékoztatta a az Európai Néppárt elnöke, Joseph Daul az AFP hírügynökséget-  írja a HVG

A politikus azt is megjegyezte: a döntés a párt valamennyi tagjától függ, ezért nem lehet megjósolni a végeredményt.

A Fidesz elleni eljárást azt követően indítványozták a tagpártok, hogy európai szinten is felháborodást váltott ki a kormány legújabb gyűlöletplakát-kampánya. Azt is rossz néven vették, hogy a plakátokon Soros György mellett Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság néppárti elnöke szerepel. Több néppárti politikus  közölte: a Fidesznek nincs helye a pártcsaládban.

Orbán Viktor egy vasárnapi interjúban ígéretet tett arra, hogy március 15-e után Juncker helyére Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke kerül a hirdetéseken. Az EU vezető testületének szóvivője a hétfői tájékoztatóján azt mondta, ennek nincs jelentősége, akár az elnök, akár az alelnök, akár bármelyik tag szerepel a plakátokon, a bizottság fel fog lépni ellene.

Minden jel szerint, ezt Orbánék most nagyon elszabták és könnyen lehet, hogy ebből a szorult helyzetből nem fogja magát tudni csak úgy kidumálni, mint ahogy szokta. Lehet, hogy a pávatáncból most komoly berosálás lesz?

A Fidesz-propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán körül hónapról hónapra hétről hétre, hogy fogy a levegő ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: Európában vállalhatatlan az Orbáni-politika.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here