Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ma kimondta a bíróság, hogy a Fidesz-közeli portál, az Origó ismét hazudott, Nagy Blanka, a decemberi tüntetésekről ismerté vált  gimnazistalányról azt állították, hogy több tárgyból is bukásra áll, és hiányzásai meghaladják a törvény által lehetővé tett mértéket. Hazudtak.

A Népszava szúrta ki az MSZP Facebook-oldalán az ítélet hirdetésről a videót: Nagy Blanka első fokon pert nyert az Origo ellen. A portál hazudott, amikor azt állította, a gimnazistalány több tárgyból bukásra áll és kerüli az iskolát.

Mindezt azért az MSZP tudatta, mert az Origo elleni sajtó-helyreigazítási perben Nagy Blankát, a párt ügyvédje, Litresits András képviselte.

Az Origónak 5 napja van, hogy címlapon hozza le a helyreigazítást vagy 15 napja, hogy fellebbezzen az ítélet ellen.

Korábban a Figyelő már közzétette a helyreigazítást, amely szerint a Ripost alapján valótlanul híresztelte, hogy Nagy Blanka három tárgyból bukásra áll, kifejezetten gyenge tanuló, iskolai hiányzása pedig már meghaladta azt a mértéket, ami még törvényes.

Nagy Blanka egy kecskeméti ellenzéki tüntetésen elmondott, nagy visszhangot kiváltott beszéde után lett ismert. És bár ebben kemény szavakat is használt, a kormánypárti média, Bayer Zsolttal az élen ezt jócskán alulmúló stílusban “szállt rá” – “ennek a lejárató-hadjáratnak volt a része az Origo-cikk is, amelyről most a bíróság kimondta, hazug állításokkal volt teli.”- összegzi az ítéletet a Népszava

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here