Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó féltő kritikával illette az ATV új műsorstruktúráját, ami ahhoz képest is alakult, amikor mi megírtuk a posztunk. Kockázatosat lépet meg az ATV, átalakította az esti műsorstruktúráját: Az Egyenes Beszédet egy órával hátrébb küldte és 19 órára be tett egy vetélkedőt.

Tehát 19 órától kezdődő az 500 című vetélkedő 7,9 százalékos nézettségi eredményt ért el a felnőtt tv-előfizetők körében a Nielsen adatai alapján- írja a hírt az ATV, amivel nem kizárható, hogy a csatorna le fogja nyomni a TV2-t is.

Az is kiderül, hogy a minden idők legnehezebb vetélkedőjeként számon tartott adást több mint 280 ezren nézték végig, és közel félmillióan voltak azok, akik az adás ideje alatt belenéztek a műsorba.

„Ebben a műsorsávban megduplázta nézettségét az ATV minden korcsoportban”- nyilatkozta az adatokkal kapcsolatban Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója

Az mindig rejt kockázatot, ha egy csatorna hozzányúl a műsor struktúrájához, főként ha az egyik legnézettebb műsorához, most jelen esetben az Egyenes Beszédhez. Az kétségtelen tény, hogy news típusú műsorral nem lehet nézettséget bővíteni, csak szórakoztattató típusúval lehet több nézőt leültetni. Az első adás a számok alapján jól vizsgázott.

Persze az első adásnak mindig van egy felhajtó ereje, többen kapcsolnak oda, hogy beárazzák a műsort. Az a kérdés, hogy mennyire lesz tartós az ATV nézettségnövekedése?

Nos, ehhez két dolog kell, az első hogy jó legyen a műsor, a második, hogy a műsorvezető jól csinálja. Az 500 egy hibátlan vetélkedő, érdekes, pörgős és van benne izgalom faktor is. Én kifejezetten várom már a mai adást, tehát jó.

Rónai Egon meg egyenlőre fura ebben a szerepkörben, kétségtelen tény, hogy Ő a mostani magyar televíziózás egyik legjobb műsorvezetője, de karaktere inkább a hírháttérrel forrt össze.

Ha műsor karakterre harsányabb lenne, akkor biztos, hogy nem működne vele jól az adás. Viszont a 500 egy komoly hangvételűbb vetélkedő és azt, amit pl az Egyenes Beszédben jól megtanult, hogy mikor kell feltenni egy kérdést, hogy az hasson, az 500-ban kifejezetten jól tudja kamatoztatni.

Szóval ez a műsor tényleg hozhat áttörést és könnyen lehet, hogy az ATV tartósan tud egy jelentősebb nézettségnövekedést elérni vele: a fő kérdés az, hogy a többi műsorukra mennyien lesznek kíváncsiak, mennyien maradnak ott például az Egyenes Beszéden.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here