Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas botrány  körvonalazódik a Fidesz- propaganda műsor forgatásán történtek miatt. Ma a PestiSrácok.hu-n futó Polbeat című műsornak volt a vendége Gulyás Márton, a Partizán videó bloggere. A forgatás után egy terjedelmes posztban jelentette be Facebookon, hogy nem vesz részt többet a műsorban. A posztból kiderül,  a Fidesz-közeli Vadhajtások gyűlöletcsoport emberei megjelentek a forgatáson, ami után őt zsid@zták és b@zizták.

Gulyás Márton, a Partizán videóblogere terjedelmes posztban számolt be a ma esti propaganda műsor forgatásán és az azután történtekről, változtatások nélkül íme:

Kedd este a PestiSracok.hu Polbeat című műsorának vendége voltam, és az átéltek alapján azt a döntést hoztam, hogy a továbbiakban semmilyen műsorukban vendégszereplést nem vállalok, nyilatkozattal részükre nem szolgálok.

Ennek több oka van.

Huth Gergely és Szarvas Szilveszter nem újságírók, de még csak nem is propagandisták. A valóság rájuk semmilyen hatással nincs – érdemes megnézni a videót – nem átértelmezni, maguk felé hajlítani akarják ugyanis a létező eseményeket, hanem eltagadni, letörölni és mesterségesen újrateremteni, mintha az lenne a valódi.

1) Huth idéz egy nekem tulajdonított mondatot – miszerint én „lemészároltam volna” a propagandistákat – kérem mutassa hol mondtam ilyet, nem tudja megnevezni. Nem csoda, mivel nem mondtam amit nekem tulajdonít.

2) Huth és Szarvas szerint „nem tudtam elszámolni a projektjeim” támogatásával. Kérdezem melyikkel. Mondják a KOM-mal. Mutatom nekik hol az elszámolás. Akkor a Humán Platformmal. Mondom nekik, hol található az elszámolás. Akkor a mikroadományokkal. Mutatom nekik a Patreon oldalunkat. Egyik sem érdekli őket: továbbra is kitartanak amellett, hogy nem tudok elszámolni a támogatásokkal.

3) Huth arra hivatkozik, hogy a 444 szerint 5-ször találkoztam Vona Gáborral. Kérdezem ezt hol írja az oldal. Nem tudja megmutatni, ő olvasta. Kérem, hogy ott van előtte a cikk, olvassa fel hol írnak ilyet. Nem fontos, a lényeg, hogy ez volt benne.

És így tovább, nem részletezem tovább.

Aki végignézi (senkinek nem ajánlom, de tényleg nem) a Polbeat adását, az a mentális megsemmisülésnek teszi ki magát. Nincs valóság, nincsenek tények: a válaszaim kifejtésére lehetőség nincs, álláspontom ismertetése totálisan irreleváns.

Az antiszemitizmus nekik csak akkor baj, ha Jakab Péter vetemedik rá (10 évvel ezelőtt) és amikor sorolom (!) a közelmúlt fideszes antiszemita kijelentéseit, akkor az mintha nem létezne. Semmi értelme nem volt ennek az interjúnak, és egyetlen további nekik adott interjúnak sem lesz.

De emiatt még lehet, elgondolkodnék, hogy időnként a rendelkezésükre álljak – hiszen mindez eddig is így volt. Azonban kedd este kiderült számomra, hogy a szélsőjobboldal verőlegényei (Bede, és Mikus Márton, meg a többi akinek a nevét szerencsére nem ismerem) már a NER számára sem kezelhetőek. Verbálisan szétverték a műsort, és a felvétel végén verbálisan engem is nekiálltak szétverni.

Huth és Szarvas kínosan nem volt képes kezelni a helyzetet és a meghívott vendégük méltóságát megvédeni a sajátjai vállalhatatlan (egyébként: zsid@zó, b@zizó, és gyilkos kijelentésektől sem megriadó) verbális szarozásától. Én ezektől a csávóktól nem félek, de miért kellene még egyszer kitennem magam annak az atrocitás-együttesnek, amit ezek a szerencsétlen senkiháziak jelentenek?

Huth és Szarvas nyilvánvalóan nem tudja kezelni, és nem is lesz képes kezelni a Vadhajtásokat. Alapvetően azért, mert ezek nem vadhajtások: ez a Fidesz, nem a holdudvar, hanem a szívcsakra. Sajnos nem vér hajtja, hanem méreg, és akit „idegennek” bélyegeznek, azzal szemben megsemmisítő erővel lépnek fel.

Szóval, a mi nappal ettől – a továbbiakban – megkímélem magam.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here