Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A szélsőjobboldali populizmus jelenleg Magyarországon kormányon van, mi pedig ez ellen fogunk küzdeni – jelentette ki Tóth Bertalan, az MSZP elnöke csütörtökön Budapesten.

Tóth Bertalan szerint Orbán politikája egyre inkább az európai szélsőjobboldali erők irányába sodorja hazánkat, akik az Európai Unió szétzüllesztését tervezik. Az MSZP elnöke elítélte az Orbán-kormány elmúlt években folytatott politikáját, és felszólította, hogy ne meneküljön ki az Európai Néppártól, ezzel ugyanis közvetlenül veszélyezteti a magyar családok életét.

A szélsőjobboldali populizmus jelenleg hazánkban kormányon van, az MSZP célja pedig az, hogy a májusi EP-választáson minél több Európa-párti képviselő kerüljön az uniós parlamentbe, és ezzel megakadályozza Orbán Viktor Európa szétverését célzó tervét, és visszaterelje hazánkat egy békés és fejlődő, európai pályára – jelentette ki.

Tüttő Kata, a párt európai parlamenti képviselőjelöltje arról beszélt, hogy a kormány közpénzből terjeszt hazugságokat a legújabb óriásplakátokon is, ezért az MSZP ezeket a felületeket közös felületeknek tekinti, ahova felírhatják azokat a kérdéseket például, amikről azt gondolják, hogy joguk van tudni az itt élő és adózó embereknek.

Többek között a Hírklikk írta meg, hogy csütörtökre virradóra a Budaörsi úti kormányzati óriásplakátokon üzent az MSZP Orbán Viktornak és a Fidesznek. Az ellenzéki párt Facebook-oldalára is feltöltött fotókról kiderült, hogy a következő három kérdés az, ami szerintük azonnali választ követel Orbán Viktor részéről: miért üldözték el a CEU-t, miért támadják az akadémiát, és miért építenek szabad országból diktatúrát?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here