Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Totális zűrzavar és káosz jelei kezdik felütni a fejüket a mindig fegyelmezett Fidesz-médiában, mára odáig fajult a dolog, hogy Orbán Viktornak személyesen kellett megszólalnia a Fidesz-közeli lap szélsőséges forgatókönyve miatt. Közben a kikotyogó ügyes Magyar Nemzetes lehet, hogy komoly problémát okozott a Fidesznek azzal, hogy valójában elárulta, hogy Orbánék mire készülhetnek.  

Már- már pánik hangulat kezd kialakulni a Fidesz háza táján, hogy Orbánék ellen megindult a fegyelmi eljárás a Néppártban, ilyen közel még soha nem volt a Fidesz, hogy kipenderítsék őket Európa legnagyobb jobboldali közösségéből.

Ma a Fidesz-közeli újságban, a Magyar Nemzetben megjelent egy szélsőséges forgatókönyv a Fidesz jövőjét illetően. A lap arról cikkezett, hogy a Fidesznek saját magának kellene kilépnie a Néppártból és Orbán Viktornak kellene saját magának egy Európai Pártot szervezni megemlítve több híres európai szélsőjobboldali párttal egyetemben.

Az Orbán vezette szélsőjobboldali Európa víziója minden jel szerint idő előtt jelent meg az újságban, hiszen maga az érintett Orbán Viktor volt kénytelen megszólalni még mielőtt a cikk nagy port kavar: „csigavér, higgadtság!”- üzente a pánik jeleit mutató jobboldali újságnak a miniszterelnök.

Majd a nap folyamán Gulyás Gergely a kormányinfón elmondta, a Fidesz a néppártban marad, nincs napirenden a kilépés, nem tárgyalnának szélsőjobboldali pártokkal egy új frakció alakításáról, tehát konkrétan odáig kellett elmenniük, hogy saját lapjuk szélsőséges tervét megcáfolják.

Azonban, ahogy a Hír Hugó tegnap beszámolt róla, a Politico azt írja, hogy bár Orbánék tagadják az európai szélsőjobbal folytatott tárgyalásokat, de a lap szélsőjobboldali forrása szerint a Fidesz náluk folytathatja, hogy ha kizárják Orbánékat a Néppártból

A külföldi lap azonban arról ír, hogy a Néppártól a szélsőjobboldalon elhelyezkedő Nemzetek és Szabadság Európája (ENF) parlamenti frakciójába, tehát nem egy új frakcióba ülnének át.

Orbánéknak vélhetőleg ezért kellett viharos gyorsasággal cáfolniuk a Magyar Nemzetben kikotyogott stratégiát, mert ha idő előtt kiderül, hogy Orbán csak azért akar például a híres francia széljobber Marine Le Pennel vagy Matteo Salvini vezette olasz Északi Ligával vagy a német Alternatíva Németországérttal kokettálni, hogy egy általa vezetett pártba bekebelezze őket, akkor nem fogják őt bevenni és akkor két szék közül a pad alá esne:

Ugyanis repülne a Néppártból, de a szélsőjobbnak sem kellene, mert kiderült, hogy igazából ott is csak a hatalom érdekli és uralkodni akarna felettük. Szóval a kikotyogó ügyes Magyar Nemzetes lehet, hogy komoly problémát okozott a Fidesznek azzal, hogy valójában elárulta, hogy Orbánék mire készülhetnek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here