Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Támogatásáról biztosította a Manfred Weber által ismertetett feltételeket a konzervatív Osztrák Néppárt, tehát az Orbánnal szövetséges  legnagyobb ausztriai jobboldali párt szerint is Orbánnak vissza kell vonnia a gyűlöletplakátjait, bocsánatot kell kérnie a politikája miatt és a CEU-t Budapesten kell tartani.

Az APA osztrák hírügynökség beszámolója szerint, Orbán Viktor szövetségesének mondott  Sebastian Kurz kancellár, az ÖVP elnöke, Johannes Hahn bővítési biztos, az EPP alelnöke és Ottmar Karas osztrák EP-képviselő közös nyilatkozatban hangsúlyozta, hogy – mint fogalmaztak – teljes mértékben támogatják a Manfred Weber nyilatkozatában foglaltakat. „Ezek a feltételek vitathatatlanok, azokat teljesíteni kell, ellenkező esetben további lépések fenyegetnek” – utalt rá a három osztrák néppárti politikus.

Manfred Weber három feltétel teljesítéséhez szabta a Fidesz maradását a Néppártban. Ennek értelmében Orbánnak vissza kell vonnia a gyűlöletplakátjait, bocsánatot kell kérnie és a CEU-t Budapesten kell tartania.

„Az EPP feltételei ismertek, a labda pedig egyedül Orbán Viktor térfelén pattog” – idézte az APA Sebastian Kurz kancellárt.

„Orbán Viktornak végre fel kell hagynia azzal, hogy ellenségképekkel, vádaskodásokkal és antiszemitizmussal politizáljon” – hangoztatta az APA szerint Ottmar Karas. „Amennyiben ez nem történik meg, akkor meg kell indítani az EPP-ből történő kizárási eljárást” – fűzte hozzá.

A kormányzati média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor körül rohamosan fogy a levegő Európában ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt a cenzúra!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here