A Hír Hugó helyszíni információi alapján tűz ütött ki egy újbudai kollégiumban, az épületet kiürítették a tűzoltók megkezdték az oltást, személyi sérülésről nincs információnk.

Valamivel vasárnap este 20 óra után kiürítették az újbudai Táncsics Mihály kollégiumot, a Hír Hugó információi szerint az egyik szobában keletkezett tűz az épület hátsó részében.

A diákok az utcán várakoznak, volt akinek még kabátot sem volt ideje felkapni, egy lány arról mesélt nekünk, hogy semmit nem hozhatott magával, azonnal el kellett hagyni az épületet.

A tűzoltók több kocsival vonulatak a helyszínre, és megkezdték az épület oltását. Meg nem erősített információink szerint a lángokat sikerült idejében megfogni, így azok nem terjedtek szét az épületben.

 

Diákok az épület előtt

Megkezdték az oltást

A tűz a hátsó részen keletkezett

Tűzoltók végig a kollégium előtt

Amikor megérkeztek a tűzoltók

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here