Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az elmúlt héten több budapesti kerületben és megyeszékhelyen mutatott be az ellenzék közös polgármester-jelöltet. Újpesten Szalma Botondot támogatják az ellenzéki pártok, aki a KDNP budapesti elnöke volt, de nem tolerálta a Fidesz politikáját, ezért kilépett. Szalma Botond az ATV Egyenes Beszéd Kontra vendégeként elmondta miért vállalta el a felkérést és mi lesz a feladata és többször élesen beszólt a kormánypártnak.

A beszélgetés elején Szalma elmondta, hogy benne találta meg az ellenzék azt az integratív személyt, aki tisztességes és becsületes párbeszéddel képes mindenkit összefogni. „Elkezdték a józan paraszti eszüket használni ezek az emberek, akik a pártokat képviselik és rájöttek, hogy együtt kell működniük, mert különben ez az árokásás tovább folytatódik, ami senkinek nem tetszik. Ebben az országban nincsen párbeszéd és Újpesten a párbeszéd elkezdődött, de új kezdet kell.” – fogalmazott.

Az ellenzék polgármester-jelöltje leszögezte, hogy Újpesten másra van szükség, mint eddig, a közpénzekre közpénzként kell tekinteni: „Nem hétmilliárdból kellene építeni egy olyan épületet, ami négymilliárdba került, meg mondjuk nem kell eladni olyan telkeket, ami a vagyonához tartozik Újpestnek, hanem hasznosítani kell.” – fogalmazott.

Az indulást egyesületi formában képzeli el a politikus, a képviselőjelöltek kiválasztásában vétójoga van. „Én nem talpnyalókat akarok, mert akkor csak a lábam lesz tiszta. Én tisztességes, becsületes, dolgos embereket akarok bármely oldalról és ezekkel szeretnék együtt dolgozni, nem pedig NER-lovagokkal.” – szögezte le.

Szalma tisztába tette a dolgokat a KDNP-vel kapcsolatban is, ugyanis elmondta, hogy jelenleg nem létezik kereszténydemokrata párt Magyarországon, majd azt is kijelentette, odapörkölve egyet a Fidesznek:

azt szeretné, hogy a keresztények politizálnának és nem azt, hogy politikusok kereszténykedjenek.

A politikus a beszélgetés végén három égető probléma megoldására vállalkozott: Újpesten el kell kezdeni egy bérlakás-programot, rendbe kell tenni azokat az utcákat, ahol ma még por van és végig kell azt nézni, hogy miben lehet segíteni az elesetteket. „Ha nem kezdünk el most építkezni, akkor az unokáink nem fognak aratni. Mi most a vetés pillanatában vagyunk.” – zárta Szalma.

Újpesten jó esélye van az ellenzéknek megnyerni az önkormányzati választást, ugyanis 2014-ben az MSZP-s Kiss Pétert, majd egy időközi választáson Horváth Imrét, utána 2018-ban a DK-s Varju Lászlót választották meg országgyűlési képviselőjüknek az újpestiek.

A kormánymédia nem fog beszámolni az esélyes ellenzéki jelöltekről, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here