Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szégyen és gyalázat, a román politikusok már elkezdték a határon túli magyarság egyik fontos követelése ellen felhasználni Orbán Viktor hibás politikáját. A román jobboldali Népi Mozgalom Pártjának képviselői megszavazzák a Fidesz kizárását az Európai Néppártból, no nem azért mert nagyon aggódnak a magyarországi demokráciáért. 

 

Traian Basescu, Románia korábbi elnöke jelentette be hogy megszavazzák a Fidesz kizárását az Európai Néppártból, a román politikus rögtön elkezdte felhasználni a Fidesz rossz politikáját a székelység fontos követelése ellen, ugyanis a kizárás megszavazását azzal indokolta: „az is elegendő ok lenne, hogy Budapest támogatja a székelység autonómiatörekvéseit.”

„Ha csak az a tegnapi (vasárnapi) gyalázatos nyilatkozat lenne, amely szerint Budapest támogatja a székelység autonómia-tüntetését, akkor sem érthetnénk egyet azzal, hogy Orbán Viktor az EPP-ben maradjon” – idézte a volt román államfőt az Agerpres hírügynökség.

Az EPP legnagyobb romániai tagpártja, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) még nem foglalt állást az ügyben.

Éppen itt lenne az ideje, hogy leesen azoknak a 20 fillér, akik annak ellenére támogatják a Fideszt, hogy gyakorlatilag nincs olyan mértékadó sajtótermék külföldön, amely ne azt írná, hogy a magyar kormány politikája gyalázatos, hogy minden ország rossz politikájának meg van az ára, méghozzá súlyos ára.

A gyalázatos Orbáni-politikának is meg lesz az ára, amit Mi magyarok fogunk megfizetni, mint ahogy a magyar történelemben már oly sokszor. A román politika már megkezdte felhasznál Orbán gyalázatos politikáját, most épp a székely autonómia ellen.   Ébresztő magyarok!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here