Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

2019. márciusától ismét százezrekkel emeli a Fidesz törvénye a parlamenti képviselők fizetését. Az alapilletmény 100 ezerrel emelkedik, de a frakcióvezetők emelése ennek a duplája lesz- számolt be az újabb politikusi fizetésemelésről az RTL híradója.

Márciustól havi 270 ezer forinttal emelkedik Kövér László fizetése, majdnem 200 ezer forinttal többet kapnak a frakcióvezetők, és minden más képviselő alapilletménye is nő 100 ezer forinttal – számolta ki az RTL Klub Híradója.

 

Az emelés oka, hogy tavaly július óta egy új törvény alapján automatikusan a nemzetgazdasági átlagbérhez igazítják a képviselők fizetését, ennek háromszorosát viszik haza.

A mostani  emelkedés után egy átlagos képviselő több, mint havi 1 millió 1 százezer forintot fog találni a borítékban, egy frakcióvezető majdnem két milliót, Kövér László, pedig mint házelnök 2,6 milliót.   Az ellenzéki pártok a Híradónak azt mondták: ők jótékonykodni fognak a pluszpénzből.

Nincs még egy éve se, hogy a Fidesz a 2018-as választások után radikálisan megemelte a képviselők fizetését, akkor havonta nagyjából 200 ezer forinttal emelkedett a parlamenti képviselők pénze.

A Fidesz-média nem fogja elmondani az embereknek, hogy mekkora pénzeket emeltek megint a politikusok fizetésén, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here