Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nemezközi vizsgálat indulhat az Orbáni-politikával kapcsolatban, ugyanis három tapasztalt szakértőből álló vizsgálóbizottságot küldene az Európai Néppárt néhány vezető politikusa Magyarországra, hogy értékelje a Fidesz politikáját és a magyarországi demokrácia helyzetét – erről ír a Népszava brüsszeli tudósítója a Bild cikke alapján.

A lap a német Bild sajtóértesülése alapján arról számol be, hogy Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke, Markus Söder bajor kormányfő és Sebastian Kurz osztrák kancellár dolgozta ki a misszió kiküldéséről szóló javaslatot.

Söder szerint a felvetés szóba fog kerülni Manfred Weber és Orbán Viktor keddi budapesti tárgyalásain is, de a bajor politikus hozzátette, hogy ez csak lehetséges forgatókönyv a sok közül , és “még semmi sincs eldöntve”.

Az elképzelés szerint a látogatásról jelentés készülne, amelyet azután az illetékes néppárti fórumok megvitatnának. A hírt megszellőztető Bild című újság szerint a vizsgálóbizottság felállítása nem az Európai Néppárt, hanem a három vezető javaslata.

Mint a lap emlékeztet, volt már példa hasonlóra: amikor 2000-ben Ausztriában az Osztrák Néppárt koalícióra lépett a szélsőjobboldali Szabadság Párttal, az Európai Unió magasrangú szakértői csoportot küldött a közép-európai országba.

Azt már mi jegyezzük meg, hogy csak ott szokott vizsgálat indulni, ahol nem stimmel valami. Tehát, ez már önmagában kínos, hogy egy ilyen nemzetközi vizsgálat felmerülhet.

Már mondanunk sem kell, hogy a Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy a Néppárt vizsgálóbizottságot küldene Magyarországra ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here