Komoly bajban lehet a Fidesz, ugyanis ráfanyalodott arra, hogy most az Európai választási kampányban neki lásson ígérgetni. Most a tanárok előtt húzta el a mézesmadzagot, majd tíz év kormányzás után, ráadásul hülyének is nézi a pedagógusokat a kabinet.

A mai Magyar Nemzetben a kormányzat újabb ígéretcsomagot jelentett be, most a tanároknak ígértek így a választási kampányban -majd jövőre és ha megvalósulnak az oktatási államtitkárság szándékai- 30 százalékos béremelést.

A lap információi szerint ezzel párhuzamosan újragondolják a pedagógus-életpályamodell egyes elemeit is. Erre azért van szükség, mert 2022–2023-ra komoly létszámgondok lehetnek az oktatásban, hiszen a tanárok jelentős hányada nyugdíjba megy.

Most a választási kampányban gyorsan megígért béremeléssel kapcsolatban Bódis József, az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára a Karc FM Álláspont című műsorában annyit mondott hogy két számjegyű, attraktív béremelést szeretnének jövőre. Hozzátette: Az ország gazdasági helyzete is megengedi, hogy ismét emeljék a pedagógusok fizetését.

Mi csendben azon gondolkozunk, hogy mekkora bajban lehet a Fidesz, ha már beígért majd két évre előre egy 30 százalékos béremelést a tanároknak, lehet ebben a kampányban azt is megígérik, hogy rendbe teszik az egészségügyet?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here