Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Havas Henrik az N1 televízió vendége volt ahol kőkemény helyzetjelentést adott Orbán Magyarországáról. A műsorvezető elmondta, hogy meglátása szerint katasztrofális a helyzet.

Havas Henrik az N1 televízió Saller című műsorának volt a vendége, ahol a beszélgetés során felmerült az a kérdés, hogy mi most pontosan Magyarország nemzetközi megítélése és elfoglalt helye Európában. A témához a műsorvezető egy igen csak lesújtó ország képet vázolt fel.

Havas gondolatait egy történelmi kitekintéssel kezdte, felidézte, hogy annak idején Kádár Jánosról azt írta a nyugati sajtó, hogy egy szabad választáson is nyert volna. Nagyon jóba volt Kreisky, az osztrák kancellárra, itt járt Margaret Thatcher, egyszerűen volt valamiféle renoméja és nem csak neki volt hanem az országnak is. Ilyeneket mondtak rólunk, hogy a szocializmus legvidámabb barakkja.

Majd elmondja, hogy emlékszik, a rendszerváltáskor egy UNESCO felmérés szerint 25 év alatt Lengyelország, Magyarország és Csehország utoléri az Európai Unió átlagát.

Most Orbán azt mondja hogy az első öt közé kell kerülni, 2030-ra az első öt között leszünk. Most az utolsó ötben vagyunk. Igazából sok tekintetben az utolsó kettőben vagyunk, például vásárlóerő paritást tekintve csak a bolgárok állnak rosszabbul mint mi.- szögezi le Havas Henrik, majd kijelenti: “úgyhogy maradjunk annyiban katasztrófa a helyzet. Ilyen pocsékul még az életben nem álltunk, szóval még egyszer katasztrofális a helyzet.”

Majd egy történetet elmesél, hogy a lemaradásunk az ország képben is furcsán jelentkezik: “Én a múltkor valahogy el keveredtem Nógrádba, azt a lepusztult vidéket. Egy kastélyban mentem egy csapatépítő tréningre. Nos a dráma az, hogy a kastélyok épülnek és közben ha elmész Balassagyarmat irányában nem látsz mást mint szétrohadt egykori TSZ-épületeket.”-ad Havas szomorú helyzetjelentést vidék Magyarországáról.

Havas Henrik által adott helyzetjelentésről nem fog beszámolni a Fidesz-propaganda médiája, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here