Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje kedden érkezett Magyarországra, és első útja nem Orbán Viktorhoz vezetett, hanem a miniszterelnök ellenségéhez: az európai jobboldali vezető, inkább CEU-n kezdte magyarországi látogatását– írja az Index.hu

Manfred Weber azért érkezett Magyarországra, hogy Orbán Viktorral egyeztessen a Fidesz Európai Néppártban maradásáról, ám komoly jelzés értékkel bír, hogy Weber első útja nem Orbán Viktor budai várban lévő dolgozószobájába vezetett, hanem az egyik ősellenségéhez a CEU-ra.

Amúgy nem meglepő, hiszen a Fidesz Néppárban történő maradásának egyik feltétele, hogy biztosítsák a CEU megmaradását Budapesten. A CEU elnök-rektora, Michael Ignatieff már korábban kijelentette, hogy magyar kormányzat CEU-ról szóló állításai hamisak és félrevezetők”.

Azonban Orbánnak nem csak Weber első budapesti állomása mély-gyomros, hanem az is, hogy konkrét bejelentéssel is érkezett az egyetem jövőjével kapcsolatba. Az Augsburger Allgemeine című német helyi lapnak azt mondta: Bajorország szeretne részt venni a budapesti Közép-európai Egyetem (CEU) tanszékeinek finanszírozásában.

Bajorország két tanszék finanszírozásába szállhat be, egy harmadik tanszék finanszírozásában pedig úgy vehet részt, hogy a képzést alapítványi formában, a müncheni műszaki egyetem koordinációjával valósítanák meg.

Az index úgy tudja, az egyetem rektora ma délelőtt éppen az amerikai ügyvivővel és a brit nagykövettel is tárgyalt, ezután fogadta Webert.

A kormánymédia nem fog beszámolni arról, hogy mekkora mély gyomros kapott Orbán Viktor ezért arra kérünk szépen, hogy oszd meg ezt a posztot Facebookon, ne érjen célt az agyonhallgatás

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here