illusztráció
illusztráció
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A 444.hu-nak egyik olvasójuk jelezte, hogy kedd hajnalban érdekes jelenségre lett figyelmes: valakik bugyikék fedőréteggel takarták le a Jean-Claude Junckert ábrázoló kormányplakátokat Manfred Weber várható útvonalán.

Az EP-választásokon az Európai Néppárt csúcsjelöltjeként induló Weber kedden érkezik Magyarországra. Weber a Fidesz Néppárton belüli sorsáról egyeztetne Orbán Viktorral azután, hogy a szervezet elég tagpártja kezdeményezte a Fidesz kizárását.

Weber ezután fogalmazta meg elvárásait, amelyek teljesülését a Fidesz maradásának feltételéül szabta. Ezek egyike a kormány gyűlölet-kampányának felfüggesztése volt..

Erre azért került sor, mert a Néppárt több tagpártja visszatetszőnek találta, hogy a kormány EU-ellenes kampányában egy néppárti politikust, az Európai Bizottság luxemburgi elnökét, Jean-Claude Junckert is támadta.

A ferihegyi reptérről a városba vezető gyorsforgalmi utat nemrégiben mégis ilyen plakátok övezték, a 444.hu birtokába került képek tanúsága szerint Manfred Weber már nem fogja látni őket, miközben a belváros felé hajt.

Közben az MSZP is akciózót még hajnalban, egy videót posztoltak a Facebookon, amiből kiderül, hogy mielőtt a plakátokat eltávolították volna, Bihal Dávid, országos elnökségi tag átragasztotta. A ferihegyi gyorsforgalmi út melletti, tehát Weber várható útvonalán fekvő plakáton Juncker arcmását Weber arcképével takarták ki, és elhelyeztek rajta egy “Welcome to Orbanistan” feliratot is.

Nem kizárható, hogy ez is közrejátszott, hogy Fideszék viharos gyorsasággal leszedték a gyűlölet-plakátokat.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here