Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője egy kisvideóban mutatta be az Európa Parlament patkóját segítségül hívva Orbán Viktor szélkakas politikáját.

Az MSZP-s politikus először a kommunista frakció soraihoz ment, hiszen Orbán Viktor KISZ titkárként kommunistaként kezdte.

Majd Ujhelyi átsétált a liberálisok padsoraihoz, mert a rendszerváltáskor bigott liberális párt volt a Fidesz. Az MSZP-s politikus megjegyzi, sokszor nem is tudtuk hogy nem-e az SZDSZ ifjúsági szervezete.

Ezután Orbán Viktor újabb köpönyegváltást hajtott végre és konzervatívok oldalára állt. Ujhelyi kifejti, hogy az európai jobboldal még Európa-párti erő, ám Orbán a szélsőjobboldalra tart, olyan pártok közé, akik a „dühöngő sarokban ülnek.

Ujhelyi úgy folytatja, hogy itt foglal helyet az a holland szélsőjobboldali párt, amelyik pár éve többek között a külföldön dolgozó magyarok ellen indított gyűlölködő kampányt. Az ellenzéki politikus azt is kifejti, hogy ezekben a padsorokban Európa-ellenes erők ülnek. Szerinte az a fő kérdés, hogy a Néppártból csinál Orbán Viktor Európa-ellenes erőt vagy saját maga fogja elhagyni a Néppártot és átül a szélsőjobboldali frakcióba.

Ujhelyi István arra is felhívta a videójában a figyelmet, hogy a mai Magyar Nemzetben megjelent egy cikk az egyik Európa-ellenes frakció politikusával, aki kijelentette ők szívesen várják Orbán Viktort.

A videója végén a Ujhelyi István arról is beszélt, hogy Magyarország számára hátrányos, ami most történik hiszem a magyar kormány lobbi ereje csökken ezáltal Európába. Gondolják végig, azoknak kellene az országért lobbizni, akiket most vett ki az Európai Néppárt?- tette fel a kérdést az MSZP politikusa, majd azt is kifejtette, hogy a döntés a magyar emberek kezében van: Orbánisztánban akarnak-e élni vagy pedig Európában? Szerinte erről fog szólni a május 26-i Európa parlamenti választás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here