Még véget se ért a Fidesz gyűlöletkampánya, de nem kellett sokat várnunk, hogy ismét propaganda plakátok árasztják el Magyarországot. Azonban kőkemény baklövést követett most el a kormányzat. Mutatjuk a hibát.

Hatalmas európai botrány lett a Fidesz legutóbbi gyűlöletkampányából, így azokat a plakátokat elkezdték leszedni és helyettük máris érkezik a legújabb kormányzati propaganda. A Fidesz közlése szerint, azt az igéretcsomagot reklámozzák ezekkel a plakátokkal, melyeket Orbán Viktor még az év elején az évértékelő beszédében jelentett be a Várkertbazárban.

Azonban a családi támogatásokról szóló propagandába komoly hiba csúszott, ugyanis a plakátok főszereplői már ismerősek lehetnek hiszen az interneten ők a főszereplői a hűtlenségről szóló mémeknek is.

Tehát magyarul, a Fidesz-kormány olyan főszereplőket választott családmodelljük bemutatására, akik arról híresültek el, hogy félrelépnek. Ez ám a keresztény-konzervatív családmodell és a keresztény-konzervatív értékek bemutatása.

A “hűtlenség-mém” egyik verziója

A “hűtlenség-mémet” szinte mindenki ismeri, hiszen az egyik legnépszerűbb internetes mém, amikor valami félrelépést, megcsalást vagy elárulást kell illusztrálni. Tehát nyilván komoly baklövés ennek a mémnek a főszereplőit használni egy családbarát családmodell bemutatásához.

A felületességet az is jól jelzi hogy a “hűtlenség-mém” szereplői kormányzati propaganda plakátokon is ugyanabban a ruhában vannak, mint a mémen, tehát egy fotóportfólióból származik mindkettő kép.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy Orbánék mekkora kapufát lőttek a legújabb kormányzati plakátokkal ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne érjen célt az agyonhallgatás.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here