Érdekes jelenet játszódott le a XV. kerület legutóbbi képviselőtestületi-ülésén. A fiatal MSZP-s, Bihal Dávid, a kerület önkormányzati képviselője hozzászólásában hosszasan sorolta a Fidesz bűneit, azonban beszédje egy pontján síri csendben maradtak a fideszes képviselők és szemlesütve hallgatták azokat.

Nem nagyon tud nyugodni a Fidesz miután 2018. őszén elvesztették az időközi polgármester választást és az ellenzéki jelölt, Németh Angéla került ki a voksoláson nyertesként.

Legutóbbi húzások a fideszes fiúknak az volt, hogy nem fogadták el a kerület költségvetését mivel a testületben patthelyzet van, így a Fidesznek hála, most nincs költségvetése az ellenzéki vezetésű kerületnek.

A Fidesz képviselő síri csendeben hallgatják, ahogy a fiatal MSZP-s sorolja a bűneiket. Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Azonban XV. kerület legutóbbi képviselőtestületi-ülésén egy érdekes jelenet zajlott le. Bihal Dávid, az MSZP fiatal önkormányzati képviselője jelentkezett hozzászólásra. Beszédében elkezdte sorolni, hogy milyen bűnöket követett el a kerület megbukott korábbi fideszes városvezetése.

Bihal felidézte, hogy van olyan fideszes képviselő, akit jogerősen elítéltek, majd dokumentumokat felmutatva rátért arra, hogy a polgármester és az alpolgármesterek hogyan bízták meg egymást körbe súlyos százezrekért.

Bár Bihal Dávid beszéde elején a fideszes képviselők folyamatosan be-be kiabáltak, sőt a polgármesternek rendre is kellett őket inteni, azonban ahogy hallgatták bűneik felsorolását egy ponton síri csendben maradtak és szemlesütve figyeltek tovább.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy mit művelnek a kormánypárti képviselők, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, ahogy szemlesütve hallgatnak, amikor a fejükre olvassák a bűneiket.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here