Az erzsébetvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki négy férfit, akik a gyanú szerint 2019. március 8-án éjszaka egy erzsébetvárosi vendéglátóhely előtt bántalmaztak három férfit, írja a Police.hu.

A rendőrségi közlemény szerint szombat hajnalban, 0 óra 10 perckor hívták őket a Síp utcába, mert bejelentést kaptak a bántalmazásról. A három sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy kettő könnyű, egy súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A történtek tisztázása érdekében a VII. kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el, el is kapták a feltételezett elkövetőket, ki is hallgatták őket gyanúsítottként.

A TV2 kedd esti információi szerint „az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere” volt az áldozat, aki két, Magyarországon élő fiához jött Budapestre. A férfi magyarországi ügyvédje szerint egy étteremben vacsoráztak, ahová később – mivel tetszett nekik a hely – szerettek volna visszatérni, de a biztonságiak nem engedték be őket.

Előbb lefújták a gyerekeket gázspray-vel, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút.
A kisebbik, 17 éves gyerek próbált a testvére védelmére kelni, de őt megverték.
Az édesapjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták.

Az ügyvéd szerint olyan súlyosan helyben hagyták, hogy eltört az arccsontjai és a járomcsont  A férfi előbb egy budapesti kórházba került, de saját felelősségére inkább hazautazott, ahol azonnal meg kellett műteni. A TV2 információit közlő Blikk saját kútfőből úgy értesült, hogy az egész esetet rögzítette a térfigyelő kamera.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here