Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fideszék mindig is profik voltak abban, hogyan kell valamit szétverni. Itthon szétverték az MDF-et, a Kisgazdákat. Most Európába exportálják a békétlenséget szülő politikájukat.  A Néppárt 13 tagja látni sem bírja Orbánt, de a szlovén tagpártok közül egy kilépne a Néppártból, ha kizárják a Fideszt

A Janez Jansa volt szlovén miniszterelnök vezette jobboldali, bevándorlásellenes Szlovén Demokrata Párt (SDS) elhagyja az Európai Néppártot (EPP), és külön szövetséget alakít Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel, amennyiben a Fideszt kizárják az európai kereszténydemokrata-konzervatív erőket tömörítő Néppárt soraiból – közölte a Demokracija című szlovén hetilappal csütörtökön Branko Grims, az SDS egyik vezető tisztségviselője.

Hozzátette: egy ilyen forgatókönyv esetén az SDS egy új politikai csoportosulást keres majd magának Orbán Viktorral a visegrádi négyek keretében.”A visegrádi csoportnak saját nézetei vannak, és úgy vélem, ezek a nézetek az egyedüli egészséges alapjai az Európai Unió (EU) hosszú távú jövőjének” – mondta Grims.

Azt hogy, a Néppárt mennyire végtelenségig megosztott lett Orbán Viktor miatt jól mutatja, hogy a három szlovén jobboldali párt közül egy ugye kilépne, egy másik tagpárt a parlamenten kívüli Szlovén Néppárt (SLS) is ellenzi a Fidesz kizárását, de ő marad és a harmadik, az Új Szlovénia (NSi) azonban a Fidesz-tagság felfüggesztését támogatja.

Tehát jól látható, hogy azt a békétlenségen alapuló politika csinálást, amit itthon is megszoktunk a Fidesztől, sikerült bemutatnia a Néppártban is. Fideszék szétverték a Kisgazdákat, az MDF-et, most tönkreteszik Európa legnagyobb jobboldali közösségét. Igazi métely.

Az Európai Néppárt tizenhárom tagpártja kilenc országból kezdeményezte hivatalosan a Fidesz kizárását vagy tagságának felfüggesztését. Az ügy a Fideszt is soraiban tudó Európai Néppárt március 20-i ülésén, az Európai Tanács kétnapos csúcstalálkozójának előestéjén kerülhet terítékre.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here