Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Népszava információi szerint  Joseph Daul, a Néppárt elnöke kenyértörésre viszi a dolgot a Fidesszel: vagy felfüggesztik vagy kizárják vagy a néppárt elnöke lemond. Egy hét múlva döntenek, hogy mi lesz a Fidesz fegyelmi eljárásának a vége

Az Európai Néppárt március 20-iki ülésén az elnökség olyan javaslatot terjeszt a résztvevők elé, ami az alapszabály 9. pontja értelmében a Fidesz felfüggesztésére vagy kizárására tesz javaslatot – hangzott el a pártcsalád európai parlamenti frakciójának strasbourgi ülésén.

A Népszava információi szerint Joseph Daul, a Néppárt elnöke a tanácskozáson világosan elmondta, hogy ha a küldöttek elutasítják a Fidesz kizárását vagy felfüggesztését, vagy nem akarnak szavazni róla, akkor be fogja adni a lemondását.

Az újság még arról is ír, hogy a vitában 10-12 képviselő szólalt fel, köztük a kizárást kezdeményező skandináv és Benelux-államok-beli, valamint Orbán-barát szlovén és horvát képviselők. Többen – köztük a németek – azt hangsúlyozták, hogy a Fidesz tevékenysége komoly károkat okoz az EP-kampányra készülő néppártnak.

Azzal, hogy a Néppárt francia elnöke és a német Európa parlamenti képviselők egyre inkább a kizárás mellett teszik le a voksukat eldőlni látszik a Fidesz sorsa.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy a néppárt elnöke bejelentette, ha nem teszik ki a Fideszt, akkor ő távozik, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy másokhoz is eljusson az európai hírek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here