Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy olyan bakit fedezet fel a 24.hu egyik olvasója, ami akár egy beismerő vallomással is felér: a TV2 Tények című Fidesz-propaganda híradó Facebook oldalán az elérhetőségek résznél a www.fidesz.hu van megadva, mint hivatalos kapcsolattartási elérhetőség.

A 24.hu egyik olvasója szúrta ki a beismerő vallomással felérő bakit: a TV2 Tények című Fidesz-propaganda híradó Facebook oldalán az elérhetőségek résznél a www.fidesz.hu van megadva, mint hivatalos kapcsolattartási elérhetőség.

Bár a 24.hu  nem zárja ki azt, hogy esetleg valaki illetéktelen írta be ezt a címet, azonban Facebook szakértőnk szerint, ez szinte kizárható. Sokkal inkább tudja elképzelni, hogy a TV2 tények és a Fidesz Facebook oldalát ugyanaz a csapat kezeli és véletlenül amikor módosították az elérhetőségeket nem vették figyelembe, hogy ez megjelenik a TV2 Tények Facebook oldalán is, de az is lehet, hogy csak szimplán figyelmetlen volt az egyik moderátor és rossz oldalra írta be az elérhetőséget.

A web2-es szakértő azt is elmondja, hogy a Facebook rendszerét koránt sem könnyű feltörni és általában az ilyen ismertebb oldalak adminjai szigorúbban védet, a Facebook által erre a célra kialakított profilokból, úgynevezett vállalkozáskezelőkből dolgoznak. Ez a felület nem úgy néz ki, mint egy felhasználói profil.

A szakértő tehát összegzi, hogy szerinte ez a hiba felér egy beismerő vallomással, hogy a Fidesz pártkommunikációja és a Fidesz média elképesztően szorosan van összekapcsolva és központosítva és vélhetőleg egy csapat kezében összpontosul a Fidesz pártközpontban.

Nyilván a Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy egy hiba lebuktatta őket, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot hogy más is lássa és leesen mindenkinek a 20 fillér.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here