Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A közös ellenzéki tüntetésen Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő bejelentette, hogy az elkövetkező hetekben az ellenzéki képviselők blokád alá fogják vonni az MTV-t. Megjegyezte, hogy ez nem egy bonyolult dolog, mert ha megjelenik akár csak 2 ellenzéki képviselő a köztévénél, már bezárják az összes ajtót.

Hadházy Ákos, független képviselő arról is beszélt, hogy az ellenzék előtt áll egy fontos feladat: minden szavazókörbe ellenzéki ellenőrt kell küldenie az Európai Parlamenti választásokra, mert szerinte választásnak nem mehet úgy neki az ellenzék, hogy ez nem történik meg.

Majd Hadházy Ákos azt is kijelentette, hogy kitartó elszántságra van szükség, mert szerinte a pesszimizmus és kishitűség is komoly akadálya a valódi cselekvésnek. „Van aki szerint lehetetlenség” leváltani az MTVa hírszerkesztőjét is, „de nem tettünk-e meg mindent ezért?” – kérdezte. Ha pedig inkább a kishitűségre hallgatnak az ellenzékiek, akkor Hadházy szerint „jó nagy balf@szok vagyunk.”- fogalmazott keményen

Majd Hadházy Ákos bejelentette, hogy az  ellenzéki képviselők blokád alá fogják vonni az MTV-t az elkövetkező hetekben. Megjegyezte, hogy ez nem egy bonyolult dolog, mert ha megjelenik akár csak 2 ellenzéki képviselő a köztévénél, már bezárják az összes ajtót.

Azt is elmondta, hogy a tüntetés után a Kossuth térre vonulnak és Ő át fog sétálni az MTV-hez, arra kért, hogy mindenki tartson vele.

A tüntetésen az MSZP képviseletében Kálló Dániel kijelentette, hogy „Március 15 a fiatalság ünnepe” A mindössze 19 éves Európa Parlamenti képviselőjelölt  elmondta, hogy sokszor halljuk, hogy a fiatalokat nem érdekli a politika, a közügyek, pedig ez nem igaz. Nem a politikából ábrándultunk ki, hanem abból, ami politika néven fut ma ebben az országban.

Majd Jávor Benedek, a Párbeszéd képviselője arról beszélt, hogy „Amikor Petőfiék Nyugat felé tekintettek, azzal nem lettek kevésbé magyarok” – szögezte le, hozzátéve, hogy ugyanakkor emiatt árulónak is bélyegezte őket Bécs.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here