Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem is Orbán Viktor lenne, Orbán Viktor, ha meg bírná állni akár egy nemzeti ünnepünkön, hogy ne migránsozzon vagy Brüsszelezzen egy velőset. Természetesen most sem sikerült ez a mi derék Vityánknak.

Orbán Viktor a Nemzeti Múzeum kertjében tartotta március 15-ei ünnepi beszédjét, melyből természetesen nem maradhatott ki a Brüsszelezés és a migránsozás sem.

Orbán Viktor előtt a lengyel miniszterelnök beszélt, így Orbán beszédében több ponton is kitért Lengyelországra. A miniszterelnök szerint a lengyelek különleges helyet foglalnak el a magyarok szívében. Van aki szerint két nép ilyen szoros barátsága csak romantikus legenda.

Majd Orbán kijelentette, hogy „most egy másfajta jövőre készülünk, egy látványos Közép-európai felemelkedésre” majd Orbán szerint Magyarország lemaradt Lengyelországhoz képest, ahogy a miniszterelnök fogalmazott: „amikor jártam Lengyelországban láttam, hogy ha lépést akarunk tartani a lengyelek fejlődésével, akkor össze kell kapni magunkat”.

Orbán úgy vélekedett beszédében, hogy Közép-Európa legnagyobb vezető országa Lengyelország, amelyet Brüsszelből támadnak. Szerinte, ha a lengyeleket támadják, akkor egész Közép-Európát és bennünket magyarokat is támadnak.

Majd áthallásosan az Európai Uniónak azt üzente, „azoknak a birodalomépítőknek akik kiakarják terjeszteni árnyékukat Közép-Európára, azt üzenjük mindig számolniuk kell az erős lengyel-magyar kötelékkel.”

A többi európai népnek is üzent Orbán, „hogy hulljon le szemükről a szürke hályog hogy lássák és értsék keresztény kultúra nélkül nem lesz szabad élet Európában. Keresztény kultúránk megvédése nélkül elveszítjük Európát és Európa nem lesz többé az európaiaké.”

„Azt kívánjuk Európa népeinek, hogy szabaduljanak meg a farkasvakságtól, vegyék észre hogy egy liberális európai birodalomban mindannyian elveszítjük a szabadságunkat”- vélekedett Orbán

Az európai parlamenti választásokról szólva arról beszélt, „hogy nekünk magyaroknak is tisztáznunk kell mit akarunk”, majd kijelentette, „hogy mi voltunk akik az Európába indított migráns inváziót megállítottuk Magyarország déli határainál.” Majd úgy vélekedett, hogy „erős Európát, erős nemzet államokat és új erős vezetőket akarunk látni Európa élén, akik nem a bajt hozzák ide, hanem a segítséget viszik oda”.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here