Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hétfőn lakossági fórumot tartanak Felcsúton, ahol a polgármester, Mészáros László a falu településrendezés terveiről fog beszélni. A módosítások kidolgozása már 2018-ban elkezdődött, az Mfor.hu szerint a mostani eseményen a település déli határánál lévő műsziget és csónakázó kialakítása lesz a téma Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc falujában.

A portál szerint a tározónál szabadidő eltöltésére alkalmas környezetet fognak kialakítani, a helyszínen turisztikai szolgáltatások is meg fognak jelenni a Vál-völgyi kisvasút felcsúti megállójával szomszédos területen.

A tervek szerint a tározót csónakázási lehetőséggel fogják bővíteni, valamint “a tározóban egy kis mesterséges sziget is épül, melyet híd köt majd össze a 811. sz. főút melletti parkolóval, illetve ott felépítendő étteremmel, sportpályával.”- idézi a portál a lakossági fórumra készített dokumentáció alapján.

A tervek szerint a tározó új funkciói szervesen kapcsolódnak a kisvasút megállójához, valamint “példaszerűen felújított állomásépülethez”.

A felcsúti önkormányzat az említett területet belterületbe szeretné vonni, a tervezett módosításokat pedig “kiemelt fejlesztési területen történő beruházássá” minősítette. Hogy ezek a fejlesztések milyen forrásból fognak majd megvalósulni és mikor, arról egyelőre semmilyen információ nem érhető el.

Mi javaslunk egy hatalmas sárga kiskacsát is Orbán Viktor Patyomkin-falvába, hogy még teljesebb legyen a téboly.

A Fidesz-média nem fog beszámolni arról, hogy míg Felcsúton már műsziget épül, addig máshol az országban nincsenek normális utak se, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan urizál a Fidesz elitje.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here