Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar sajtó helyzetét jól lefesti az a kép, hogy már szinte nincs olyan nap, amikor valamelyik Fidesz-közeli propaganda médiumot ne kötelezné igazmondásra vagy a bíróság, vagy valamelyik hatóság. Az álhír gyártásban éllovas TV2-t két nap alatt, kétszer is igazmondásra kötelezték.

„Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon.”- lehetne a szállóigévé vált történelmi szlogen a Fidesz-média birodalmának új jelszava. Szinte nincs olyan nap, amikor a bíróság, a médiahatóság vagy valamelyik erre illetékes szerv ne mondaná ki, hogy elfogultak, hazudnak és valótlanul tájékoztatnak.

Nagyot ment a napokban a Fidesz Tv2 nevű hazugság gyára, ugyanis két nap alatt kétszer kötelezték a híradójukat igazmondásra.

Először is csütörtökön arról szóltak a hírek, hogy a Médiatanács kimondta, megsértette a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét a TV2 a Tények február 9-i adásával, amikor egy, jobbikos parlamenti képviselők által felvett juttatásokról szóló – Nem mondtak le, milliókat kaptak című – hírösszeállításban az érintett Jobbik Magyarországért Mozgalom ellentétes álláspontját nem jelenítette meg. A Médiatanács e hét keddi ülésén arra kötelezte a médiaszolgáltatót, hogy vagy öt napon belül tegye közzé az erről szóló Médiatanács-döntést.

Majd ma a DK adott ki egy közleményt, hogy a Fővárosi Törvényszéken pert nyert a TV2 ellen.  E szerint a Tényeknek azt a helyreigazítást kell közzétennie, hogy valótlanul híreszteltük, hogy Varju László DK-s képviselő ételhordóval jár a törvényhozásba, és úgy viszi haza a kedvezményes bablevest és somlói galuskát, illetve, hogy valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Varju László DK-s képviselő rendszeresen sorban áll a parlamenti menza mindennél olcsóbb ételeiért.

Piti szánalmas kis hazugságok, pont olyan a Fidesz-média, mint amilyen a párt politikája: kicsinyes, ócska és kisstílű. Hiába, akikkel nincs az igazság, azoknak csak a hazugság marad.

Nyilván a Fidesz-médiumai nem fognak beszámolni arról, hogy rendszeresen elmarasztalja őket valamelyik hatóság, mert hazudnak, mint a vízfolyás ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy a Fidesz szimpatizánsok is szembesüljenek vele: saját pártjuk médiája hazudik nekik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here