Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Április elsején, azaz a bolondok napján egyesül a Fidesz két propaganda csatornája az Echo Tv és a Hír TV. Ez úgy fog történni, hogy megszűnik az Echo TV műsorszolgáltatása, a televízió és meghatározó főbb műsorai beolvadnak a Hír TV-be – jelentette be mai közleményében a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány, hiába tepertek a propagandisták egy része valószínűleg az utcán találja magát

Újabb fejek hullhatnak a Fidesz közeli média birodalomban, ugyanis megszűnik a Fidesz főpropaganda csatornája, az Echo TV és a műsorok beolvadnak a  Hír TV-be, mindez a bolondok napján fog megtörténni.

A cég a közleményében így fogalmaz: az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság és a Hír TV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakul, mégpedig olyan formában, hogy az ECHO TV beolvad a HírTV-be.

A cégjogi beolvadásra tekintettel a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriuma döntést hozott arról, hogy az „ECHO TV” független televíziós társaság műsorszolgáltatása 2019. április 1. napjától megszűnik.

Az ECHO TV meghatározó főbb műsorai a jelzett időpontot követően a Hír TV csatornáján lesznek elérhetők. A Hír TV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz” – olvasható a Fidesz média birodalmának közleményében.

A döntés azért is igen csak meglepő, mert még pár hónapja a Hír TV hírszerkesztőségét menesztették és azt olvasztották be az Echo Televízióba, tehát akkor úgy tűnt, hogy a két csatorna közül, inkább az Echo tűnik a fő csatornának.

Nem ez az első eset, amikor a teljes fejetlenség jeleit mutatja a Fidesz médiabirodalma: „Ha tíz különböző koncepciót nem láttam arról, hogyan is fogunk majd működni, egyet sem – mondta a Népszavának a múlt év végén a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványba (KESMA) szervezett Fidesz-médiumok egyikének a vezetője.

Minden esetre, elég szimbolikus napot sikerült kiválasztaniuk az egyesülésre, április elsejénnél a bolondok napjánál, mi sem tudtunk volna méltóbbat kitalálni, az új integrált Fidesz TV megszületésére. Csak gratulálni tudunk!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here