Erősen indul a 2019-es Európa Parlamenti választások kampánya. A pártok rögtön belecsapnak a lecsóba és a legnagyobb baloldali párt képviselője, Ujhelyi István fog összecsapni a legnagyobb jobboldali párt képviselőjével Deutsch Tamással. Ilyen már évek óta nem volt.

Most csütörtökön a Tabumentes Országmentés Csoport szervezésében egy nyilvános vitán fog összecsapni az MSZP Európa parlamenti képviselője Ujhelyi István és Deutsch Tamás a Fidesz Európa parlamenti képviselője, Budapesten egy romkocsmában az Ellátó kertben.

A vita apropóját az adja, hogy Magyarország 15 éve csatlakozott az Európai Unióhoz.  Mint írják a meghívóban: az EU története talán legproblematikusabb időszakán megy keresztül. Alig vészeltük át a 2008-ban kezdődő gazdasági válságot, itt van a nyakunkon a hatalmas emberi szenvedéssel járó migrációs válság és a jövőnket veszélyeztető klíma változás.

Keleten Oroszország fokozódó biztonsági kockázatot teremt, szomszédunkat Ukrajnát direkt módon támadva, nyugaton pedig egy más jellegű probléma, a Brexit borzolja a kedélyeket.

Ebben a felfokozott nemzetközi hangulatban sokak szerint az EU válaszút előtt áll: Tovább erősíti nemzetek feletti voltát vagy visszavonulót fúj és a tagállami döntéshozókra bízza magát.

A vitát élőben is lehet nézni,  a rendezők várnak mindenkit a helyszínen. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részleteket itt lehet elolvasni. Tehát most csütörtökön 19 órától Ujhelyi vs. Deutsch vita.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy minél több érdeklődőhöz eljusson az esemény híre!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here