Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Persze lehet csűrni-csavarni a dolgot de azzal, hogy a Fidesz néppárti tagságát ma felfüggesztették kimondható Európában megbukott az Orbáni-politika. Egy államférfi pedig ilyenkor lemond.

Ma késő délután szavazott az Európai Néppárt testülete a Fidesszel szemben indult eljárásról. A döntés totális bukás: felfüggesztették a Fidesz néppárti tagságát és Orbán Viktort kvázi gyámság alá helyezték azzal, hogy felállítottak egy háromtagú ellenőrző testületet, amely folyamatosan vizsgálja, hogy a Fidesz politikája megfelel e a jogállami kritériumoknak.

Ki kell mondani: ilyen súlyos szankciót még senkivel, de senkivel szemben nem alkalmaztak az Európai Unióban, mint amit most Orbán Viktorral szemben alkalmazott a Néppárt.

Mindenki számára világos legyen ez azt jelenti tehát, hogy Orbán Viktor Európában megbukott. Van egy hatalmas probléma, hogy ez az európai szinten bukott politikus ma Magyarország miniszterelnöke, így az ő hiteltelen politikája határozza meg országunkról alkotott képet is.

Ha Orbán Viktor egy hazafi lenne, egy államférfi, aki Magyarország érdekeit nézi és nem saját egyre fogyatkozó hatalmát, akkor most lemondana és ajánlana maga helyett egy olyan utódot, aki hitelesen tudja képviselni tovább Magyarországot az európai politikában.

De Orbán Viktor nem egy államférfi, hanem egy piti politikai seftes. Esze ágában sincsen a hazájára gondolni. Egy dolog lebeg a szeme előtt: hogyan tudja megőrizni a szemétdombját, amelyen bőszen tud még egy kicsit kotkodácsolni.

Nem szólt másról a hiteltelen dumája: még mindig Európa legnagyobb pártjának vezetőjének képzeli magát, akit nem lehet kizárni a Néppártból.  A néppárti döntés után dühös sajtótájékoztatón nulla önkritika, nulla beismerés, nulla megbánás.  Csak azt ismételgette, hogy őt megtámadták és bla bla bla.

Orbán nem Magyarország megmentője, hanem Magyarország problémája. Ő az a fekete lovag, akinek hiába vágják le mindkét kezét és mindkét lábát, még mindig azt képzeli, hogy győzhet. Persze sokan csak szánalommal néznek rá Európából. Ők nézhetnek. De nekünk magyaroknak ez a európai szinten szánalmas pojáca, ez a miniszterelnökünk.

Orbán Viktornak távoznia kell addig, ameddig gyalázatos politikájával nem rántja Magyarországot és a mélybe. Mert senki ne gondolja, hogy nem fog minket hátrány érni amiatt, hogy egy olyan ember a miniszterelnökünk, akinek a szava Európában egy lyukas garast sem ér már. Ezt nem mi mondtuk ki, hanem Európa legnagyobb jobboldali közössége, Orbán párttársai.  Magyarok ébresztő!

A Fidesz-propaganda médiája már megint hazudni fog, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, ha egyetértesz azzal, ha Orbán Viktor államférfi lenne, akkor most lemondana.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here