Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A minap invitálta egy reggeli kávéra Orbán Viktor a korábban menesztett kancellária miniszterét, Lázár Jánost. A találkozóról onnan tudunk, hogy Lázár János készített erről egy kisvideót. A beszélgetés célja vélhetőleg az volt, hogy egységet mutasson a Fidesz néppárti fegyelmi eljárás előtt.

Orbán Viktor kávéra invitálta a héten Lázár Jánost, korábban általa menesztett kancelláriaminisztert. A találkozó érdekessége, hogy nem először merül fel Lázár János neve, mint Orbán Viktor egyik lehetséges utódja. Vélhetőleg ezt a zuhanyhíradóban terjedő pletykát igyekezett volna cáfolni ez a reggeli, jó hangulatú kávézás Lázárral a néppárti fegyelmi eljárás előtt. Azonban csak tovább erősítette az ezzel kapcsolatos találgatásokat, ugyanis Lázár János nem üres kézzel érkezett a miniszterelnökhöz, hanem egy teljesen értelmetlen -ámde cserében piszok drága- vasúti beruházás elképzeléseivel.

Egy Debrecen-Pécs összeköttetésű vasútvonal ötletével, ami össze-visszatekeregne az országban és azon túl is. Elmenne Nagyváradra is, meg Szabadkára is, meg igazából mindenhova. Könnyű belátni, hogy ennek így túl sok értelme nincs, cserében -a videóból az is kiderül- hogy a beruházás 800 milliárd forintba kerülne. Hogy mindenkinek világos legyen mekkora összegről beszélünk: ez a budapesti költségvetés négyszerese, ebből kb 3 darab 4-es metrót lehetne építeni.

Szóval ez a teljesen irracionális ötlet alapot adott újabb találgatásokra. A zuhanyhíradóban van három lehetséges vélemény amit lehet hallani, hogy Lázár János miért állt elő ezzel a teljesen hasznavehetetlen tervvel.

Az első az, hogy Lázár szimplán csak trollkodik, ugyanis pontosan tudja hogy Orbán egy cseppet paranoiás és mivel őróla már elterjedt, hogy ő lehet az egyik utód, ezért pontosan tudja hogy vége van. A hátralévő időben jól akarja magát érezni.

A másik lehetséges forgatókönyv, hogy Lázár János az utóbbi időben azért dob be ilyen bornírtnak tűnő elképzeléseket, hogy média figyelmet kapjon és valamennyire megmaradjon a kancellária-minisztersége elvesztése után is befolyásos szereplője a Fidesznek. A harmadik elképzelés szerint Lázár János, azért javasol ilyen elképzeléseket, hogy Orbán halálos közelségét el tudja kerülni.

Bármi is legyen a lehetséges forgatókönyv Orbánnak nem jött be az a terv, hogy a néppárti kongresszus előtt egységet mutasson Lázár Jánossal. Hiszen Lázár ötlete újabb pletykákat indított el. Nyilván ebből a vasúti beruházásból semmi nem lesz, bár Lázár azt állítja hogy miniszterelnök megígérte neki: így elmondhatjuk, Orbán Viktor megitta élete legdrágább kávéját.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here