Tegnap este azután tartott Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatót, hogy a Fidesz néppárti tagságát szinte egyhangúlag felfüggesztette Európa legnagyobb jobboldali közössége.

Orbán valószínűleg elfelejtette, hogy nem a magyarországi propagandisták előtt beszél, akik mindenféle visszakérdezés nélkül nyelik be a legnagyobb hazugságait. Így került sor a tegnapi sajtótájékoztatón egy igencsak kellemetlen incidensre.

Orbán Viktor épp azt a hazugságot szerette volna beadni az újságíróknak, hogy Magyarországon nem is volt Juncker ellenes kampány. Mire az újságírók hangos röhögésbe törtek ki.

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

A 444 arról számol be, hogy valakik azt is bekiabálták, hogy Orbán Viktor hazug. Amúgy arra, hogy Orbán Viktort hangosan kiröhögték az újságírók Ujhelyi István az MSZP Európa Parlamenti képviselője hívta fel a figyelmet.

A politikus az esetről azt mondta, hogy Orbán Viktor hazudott a magyar nyilvánosságnak és a nemzetközi sajtónak is. Hozzáteszi, hogy jó jellemzi a hangulatot, hogy többször felkacagott az újságírók tömege, amikor olyan megállapításokat tett Orbán amiről mindenki tudja hogy hazugság, nincsen köszönőviszonyban sem az orbáni Magyarország hétköznapjaival.

Majd Ujhelyi István kijelentette, hogy Orbán Viktor megbukott mint európai politikus, hiszen az Európai Néppártban nagy többséggel -190 a 3 ellenében- döntöttek a tagság felfüggesztéséről.

A Fidesz propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktort hangosan kiröhögték a nemzetközi sajtótájékoztatón, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mennyire veszik komolyan a magyar miniszterelnököt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here