Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Teljesen összeomlott a Fidesz propagandája tegnap este, miután a Fidesz néppárti tagságát szinte egyhangú szavazással felfüggesztette Európa legnagyobb jobboldali közösségének a kongresszusa. Olyan hazugságot próbáltak beadni amire már a leghithűbb Fidesz szavazók is azt mondják, hogy elmentek ti a susnyásba.

Tegnap este a néppárti kongresszus után az Origo nevű Fidesz-propagandaportál azt próbálta meg elhitetni az emberekkel, hogy a Fideszt nem zárták ki a néppártból, de fel sem függesztették.

Kár, hogy ezt maga a miniszterelnök cáfolta a saját nemzetközi sajtótájékoztatóján, igaz ő is csúsztatott, hiszen azt kommunikálta, hogy a Fideszt saját kérésére függesztették fel.

Origo hazugság vs. Index igazság

Így kijelenthető, hogy a “ki hazudik nagyobbat?” versenyt most az Origo nyerte meg Orbán Viktorral szemben. Maradjunk annyiban, hogy egy erős konkurenst, egy erős ellenfelet győzött le a propaganda portál.

Nem véletlen, tehát hogy az internet népe hatalmasat röhög a tegnapi Origo címlapján. A Facebookot elárasztották az erről szóló képek és szinte pártállástól függetlenül megjegyzik a felhasználók, hogy ekkora hazugságot tényleg ki az aki elhisz?

Főként az ellenzékiek hozzáteszik, hogy Orbán azért fog nagyon csúnyán megbukni, mert nem tud méltósággal veszíteni. Sokan nem viccesnek hanem, inkább szánalmasnak tartják az Origónak a próbálkozását. Azt írják, hogy az Észak-koreai propagandánál szánalmasabb, csak a Fidesz-propaganda.

Egy pécsi kommentelő a Fidesz-szavazók nevében kérte ki ezt a hazugságot, mint írja ha őneki a pártja ekkorát hazudna, akkor minimum elgondolkozna azon, hogy itt az ideje, hogy új pártot keressen magának. Sokan hisznek a Fideszben, a legnagyobb galádság azokat az embereket hazugságban tartani, akik bizalmat helyeznek egy politikai közösségben- vélekedik.

Oszd meg, hogy mindenki lássa, hogyan csinálnak magukból totális hülyét Fideszék hamis propagandája, annyira túltolják a hazugságot, hogy már a fideszesek sem hisznek nekik.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here