Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Csütörtök este egy rég nem látott esemény helyszíne volt az ismert budapesti romkocsma, az Ellátó kert. Az MSZP európai parlamenti képviselője Ujhelyi István vitatkozott Deutsch Tamással, a Fidesz Európa parlamenti képviselőjével. Itt a teljes két órás vita visszanézhető két részben.

Nem lőjük le a poénokat, mert tényleg érdemes végignézni, hiszen egy izgalmas és tartalmas vitán van túl Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője és Deutsch Tamás, a Fidesz Európa parlamenti képviselője. Mondjuk, az már önmagában is unikális, hogy egy ilyen vitára egyáltalán sor került.

A vitába szóba kerültek az európai értékek is, de természetesen a két fő sláger téma uralta az összecsapást: a migráció és a magyar jogállamiság kérdése.

Ujhelyi-Deutsch vita, első rész. Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Migrációval kapcsolatban Deutsch Tamás úgy látta, hogy a Fidesz állította meg a menekülteket és az Európai Unió semmit nem tett ennek érdekében, majd Ujhelyi szembesítette Deutschot, hogy minden európai uniós megoldást, amit a migráció érdekében  hozott az európai parlament a fideszes képviselők rendre leszavazták.

Deutsch végül is elismerte, hogy az EU-török megállapodás is közrejátszott a megoldásban. Ujhelyi átadta Deutschnak az MSZP programját, melyben világosan le van írva az MSZP nem támogatja az illegális migrációt.

Ujhelyi-Deutsch vita, második rész. Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

A magyar jogállamiságról Deutsch azt mondta, hogy semmivel sem rosszabb a helyzet, mint az EU bármelyik másik tagállamában, ám azt a kezdeményezést nem támogatja a Fidesz, hogy a jogállamisághoz kössék az európai uniós pénzek kifizetését a tagállamoknak.

Ujhelyi István emlékeztette, hogy Magyarországgal szemben  kötelezettségszegési eljárás indult, mivel megsértette a jogállamiság kritériumait, ez volt a Sargentini-jelentés, melyet az Európai Parlament kétharmada is megszavazott, így a Fidesz pártja, az Európai Néppárt is.

Sajnos egyetlen egy tévé sem adta le ezt a vitát, de itt nálunk, a Hír Hugón mindenki visszanézheti, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy minél több emberhez eljusson.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here