Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó nagyon ritkán szokott olvasói leveleket közölni, azonban most kivételt teszünk egy mélységesen elkeseredett Fidesz szavazó kérte, hogy adjunk teret a gondolatainak. Most változtatások nélkül közöljük olvasónk levelét

Tisztelt Hír Hugó!

Rendszeres olvasójuk vagyok, annak ellenére, hogy pontosan látom önök egy ellenzéki blog. Jómagam 1998 óta minden választáson részt vettem és minden választáson a Fideszre szavaztam. Azt hiszem, hogy rám mondják törzsszavazó vagyok.

Azért írom meg önöknek mélységes elkeseredettségemet, mert az Önök oldalán érzem az őszinteséget és hogy igyekeznek megírni az igazat, éppen ezért megtisztelnek ha teret engednek gondolataimnak.

Nem kertelek, belecsapok a közepébe: most szerdán eltört bennem valami. Nem szégyenlem én hittem a Fideszben, hittem abban, hogy ez a párt, a pártom, a politikai közösségem fogja Magyarországon felemelni. Igen elfogult vagyok a topogást is száguldásnak néztem és sajátjaink bűneit lekicsinylőn kezeltem.

Gyermekkorom óta egy dolgot nagyon nehezen tudok elviselni, ha bele hazudnak a képembe: nyíltan, egyértelműen, bele. Most szerdán ez történt meg. Orbán Viktor tartott a néppárti tanácskozás után egy tájékoztatást és azon egy diadal jelentést mondott be. Fájó volt látni, mert pontosan tudtam azt, hogy hazudik.

Tudják van az a pont az emberek kapcsolatában, amikor a bizalom megtörik mert azzal szembesülsz, hogy a másik neked hazudik. Így van ez barátságnál, így van ez a kapcsolatban, így van ez munkaviszonyokban, de így van ez politikai szimpátiával is: meglátod a másik tekintetében a hazugságot.

Ha meglátod a másik tekintetében, hogyan hazudik onnantól kezdve mindig fel fogod ismerni, amikor valótlanságot mond neked. Ez történt meg velem most szerdán Orbán Viktor sajtótájékoztatója alatt: bele hazudott a képembe és megláttam a szemében hogy hogyan hazudik.

Megjegyeztem ezt a tekintetet, de a napok során eszméltem rá, hogy ezt már sokszor láttam: azt hittem hogy ez az elszántság a szemében és most rá kellett jönnöm, hogy ez nem elszántság hanem pusztán hazugság.

Igen lehet, hogy az ellenzékiek most rajtunk hitehagyott fideszeseken jól mosolyognak. Igen, megmondták. Igen, igazuk lett. Nem könnyű nekünk, azoknak akiknek kinyílik a szemük, hiszen hazugságban tartanak minket

Azt, mondják a tévéről meg az újságról, hogy ez a „mi újságunk” rossz szembesülni azzal hogy a „mi újságunk” az hazudik: az én újságom nekem ne hazudjon! Jogomban áll tudni hogy mi a valóság!

Nehéz nekem most megmondani, hogyan tovább.  Azt tudom, hogy rájuk többet soha. De nem látok alternatívát és sokan vagyunk akiket az tart a Fidesz mellett, hogy nem látjuk azt hogy ki az aki méltóbb, erőteljesebb és tisztességesebb lenne a jelenleg regnálóknál.

Azt hiszem, hogy a most következő választásokon nem fogok szavazni, kiábrándultam. Ezzel is sokan vagyunk így és sokan vagyunk, akik szeretnék azt a demokratikus, a választókat őszintén és nyíltan kommunikáló, konzervatív, keresztény európai pártot visszakapni, ami a szemünkben az 1998-as Fidesz volt.

Mi  fideszes polgárok is valamennyire felelősek vagyunk azért, hogy félrement a szekér: meg kellett volna leckéztetni a politikai elitünket, amikor láttuk, hogy mi felé megy. De hittünk és bíztunk, mi csak azt szerettük volna, hogy egy jobb Magyarországban éljünk.

Sajnos azt látom, hogy ettől egyre jobban távolodunk. Azt hiszem, most nem fogok szavazni a következő választásokon, nem fogok senkire szavazni.

Azt akarom  világossá tenni, hogy szükség lenne Magyarországon tiszta demokratikus európai értékek mellett világosan elkötelezett jobboldalra, ahol a politikában bűn a hazugság és van következménye ha egy politikus belehazudik a választói képébe.

Remélem még az én életemben lesz ilyen és tudok majd újra kire szavazni, addig is bízom benne Magyarország megmarad, mert nekem fontosabb a hazám, mint a pártom.

Üdvözlettel: K. Ernőné

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here