Irgalmatlan nagy összeget szórnak el a kormányzati emberek, természetese közpénzből taxizgatásra. Most derült ki, hogy a City Taxi márciusban két évre szóló, mintegy 209 milliós szerződést kötött a kormányzati munkát végző tisztviselők személyszállítására.

A City Taxi nyerte meg a minisztériumi dolgozók személyszállítására kiírt közbeszerzési tendert – írja az mfor.hu az uniós közbeszerzési értesítőben fellelt információkra hivatkozva. A tárcák – kivéve a honvédelmit és a külügyit – munkafeltételeinek biztosítását végző Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) nettó 208 756 799 forintért szerződött a feladatra a céggel. Még leírni is hosszú.

A megállapodás értelmében a kormányzati munkát végző tisztviselők taxizására fog elmenni egy közpénz.

A szakportál arról is ír, hogy  van még egy élő szerződésük ugyanerre a szolgáltatásra a City Taxival. Abban  2017. február 3. és 2019. november 2. közötti időszakra állapodtak meg a felek. Vagyis az előző szerződést nem járt le, így felmerül a kérdés, miért kellett egy újabb százmilliós taxiszerződést kötni a minisztériumoknak?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here