Budapest kellős közepén, Ferencváros felújított részén, a Gát sétányon egy férfi egy megtámadott egy kislány, aki épp a kutyáját sétáltatta- számolt be az ittlakunk.hu

A portál arról is ír, hogy annak ellenére nem tartották bent az elkövetőt, hogy nem ez volt az első eset. A helyi portált a kislány édesapja tájékoztatta az esetről.

“Kislányom a Gát sétányon sétáltatta a kutyánkat. Arra lett figyelmes, hogy egy férfi kerülgeti őt (úgyszintén kutyával volt), kisvártatva elővett egy piszt@lyt és mikor a gyerekre fordította, a lányom felkapta a kutyáját és hazafutott.

Kiderült hogy a férfi többször tett már ilyet a környéken, műanyag piszt@llyal riogat embereket, skizofrén és a Gát utcában lakik. Vigyázzanak vele!” – írta az apuka az esetről, aki azt is elmondta: a rendőrség kiengedte a vallomástétel után a férfit, így továbbra is szabadon garázdálkodhat a gyerekekre a környéken.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here