Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon megdöbbentő interjút adott Orbán Viktor a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának. A miniszterelnök szó szerint az Unió ellen kezdett el uszítani. Kijelentette azt is, hogy „mi nem vagyunk hajlandóak azt csinálni, amit Brüsszel diktál, ha az a magyaroknak nem jó”. Nehéz ezt másképp értékelni, mint hogy Orbán megkezdte a híveinek a felkészítését arra, hogy Magyarországot ki fogja vezetni esetleg az Unióból.

Eddigieknél is durvább kirohanást intézett az EU ellen Orbán Viktor a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. A miniszterelnök kijelentette, hogy: „Meg kell mutatni a brüsszelieknek, hogy Magyarországon az történik, amit a magyar emberek akarnak, és nem Brüsszelben fogják mindenfajta, éppen balra húzó és tolódó pártok meg Soros György-féle “ilyen civil szervezetek” irodáiban eldönteni, mi történik Magyarországon és Európában” – jelentette ki Orbán Viktor. Hangsúlyozta továbbá: „mi nem vagyunk hajlandóak azt csinálni, amit Brüsszel diktál, ha az a magyaroknak nem jó”.

Majd a miniszterelnök szó szerint uszításba kezdett az Európai Unió ellen, szerinte 2010-ben megszorításokat követeltek, majd kijelentette, hogy azt akarták, hogy „a bankok a devizahiteleket százszorosan bevasalhassák az embereken”. Sőt szerinte Brüsszel magas rezsit is akart, és úgy vélekedett, hogy „azt mondták, engedjük be a migránsokat.

Bár óvatosan Orbán azt mondja, hogy olyan politikát akarnak, amivel Magyarország az EU tagja marad, de Orbán azt ecseteli hosszasan, hogy a magyar emberek többsége támogatja az Uniós tagságot, de ez csak azért van, mert a magyar kormány nem hagyta, hogy Brüsszel beleszóljon a magyar dolgokba. Szerinte a magyarok többsége szerint az EU nem működik jól.

Majd ezután azt  nyilatkozta: „Rázhatja az öklét akárki (…), Magyarország nem fog engedni abból az alapvető jogából, amiből ezer éve nem engedünk”, vagyis továbbra is a magyarok fogják eldönteni, mi történjen az életüket meghatározó fontos kérdésekben – hangsúlyozta.

Szavai szerint a brüsszeli bürokrata elit egy buborékban él, elveszítette a kapcsolatát a valósággal, azonban „nekünk itt két lábbal kell állnunk a földön, a nemzeti érdekekből kell kiindulni”.

Hát most őszintén ezeket a sorokat nagyon nehéz másképp értelmezni mint, hogy Orbán Viktor megkezdte felkészíteni a híveit arra, hogy ha teljesen elfogy körülötte a levegő az Európai Unióban Ő ki fogja vezetni hazánkat inkább az Unióból.

A kormánypropaganda nem fogja elemezni, hogy Orbán Viktor miért intézett dühös kirohanást az Európai Unió ellen, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa Orbán mennyire ragaszkodik a hatalmához.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here