Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Aki figyeli a kormánypropaganda médiát, az tudja, hogy egy ideje azon hupákolnak a Fidesz-propagandistái, hogy ők az égvilágon semmiféle sajtódíjat nem kapnak és nem értik, hogy ez hogy lehet? A gordiuszi csomót úgy vágták át, hogy alapítottak maguknak egyet és elkezdték magukat kitüntetni. Gratulálunk!

Nem kapnak szakmai nívódíjakat a kormány propagandistái, ezért úgy döntöttek, hogy saját maguk alapítanak egy díjat és egymást kitüntették. Az első kormánypropagandista -kitüntetést még a nemzeti ünnepen kapta meg a méltán kiváló propagandista Gajdics Ottó.

A helyzetet talán úgy lehet a legjobban leírni, mint amikor a bolondok ülnek a bolondokházában és azon gondolkoznak hogy mi is a probléma. Megfejtik: alapítanak maguknak egy géniusz díjat és ezt szépen átadják egymásnak. S utána boldogan konstatálják: ők már nem bolondok, hanem géniuszok.

S azt hiszed, hogy viccelek? Nem, tényleg ez történt, most figyelj!

Szóval kormánypropagandista „A” megállapította  kormánypropagandista „B”-ről, hogy hihetetlen jó újságíró. A díj elnevezése is bizsergető, hiszem Jó Tollú díjnak nevezték el.

Lehet, hogy nem mindenkinek esik le elsőre, hogy miért ez az elnevezés. Az a történet mindenkinek megvan, hogy az évelején a fideszes giga médiabirodalom vezetője, Varga István lemondásra kényszerült, ugyanis adott egy nyilatkozatot amiben azt ecsetelte, hogy igazán jó túl újságírók nincsenek a Fidesz-oldalán, mert azok a másik oldalon vannak és ő is inkább Élet és Irodalmat olvas.

S ez nem vicc szó szerint, ezzel indokolták a díj elnevezését és most fogod fogni a fejed a Hír TV-n frankón be is tolták, hogy most már vannak jó tollú újságírók a jobboldalon is.

Hibátlanul megoldották a kritikára adott választ. Összetették hatalmas tudásukat. Feltették a kérdést: hogyan legyünk jó tollú újságíró? Aztán az egyik kiválóság megszülte a megfejtést: alapítsunk Jó Tollú újságíró-díjat és onnantól kezdve már jó tollúak is leszünk! Magyarul a bolondok megfejtették, hogy géniuszok.

Persze ezen a történeten most ebben a formában jót nevetünk, csak az a baj, hogy ők nem viccelnek, ezt halál komolyan gondolják. S a szánalom faktort növeli, hogy még büszkék is rá. S ennek az elitnek a kezében van a magyar nyilvánosság jelentős hányada, közel 500 magyar sajtótermék. Ők a magyar történelem valaha volt leghitványabb elitje.

Ha szerinted is hiperszánalmas, ahogy egymást tüntetgetik ki, akkor kérünk oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, mennyire nívótlanok.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here