Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hatalmasat nyert az ellenzéki jelölt Püspökladányban a hétvégén az időközi választáson, ráadásul a fideszes jelölt tök utolsó lett- számolt be az atv.hu

Püspökladány két önkormányzati választókerületében is időközi választást kellett tartani most hétvégén, mindkét körzetet megnyerte az ellenzék, az egyikben hatalmas győzelem született és a fideszes csúnyán leszerepelt.

Az 5-ös választókerületben Borsos László, a Jobbik korábbi önkormányzati képviselője nyert, a szavazatok több, mint 40%-ával. Borsost a Jobbik mellett két egyesület is támogatta, és többek között a Fidesz egykori helyi alelnöke és képviselője, Dienes Zoltánt is legyőzte, aki csupán 24 százalékot ért el.

Ennél is nagyobb ellenzéki győzelem született a 7-es választókerületben. A szintén Jobbik és civil támogatással induló független jelölt, Varga Zoltán győzött. Ő a szavazatok 73%-át nyerte el. Ebben a körzetben utolsó helyen végzett a Fidesz jelenlegi püspökladányi alelnöke, Szabó János, aki a szavazatok alig több, mint 10%-át tudta csak megszerezni.

Ennek a voksolásnak komoly tétje volt, hiszen ezen a két körzeten múlt, hogy a várost a továbbiakban is a Fidesz többség fogja-e irányítani. Ezzel a brutális vereséggel a Fidesz elveszítette a többségét a helyi képviselő-testületben.

A kormány propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Püspökladányban leszerepeltek a fideszes jelöltek, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa: a Fidesz igen is legyőzhető.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here