Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag a hétvégi MSZP választmányi ülés óta, tehát miután bejelentették, hogy lesz az Európa Parlamenti választásokon közös MSZP- párbeszéd lista a Fidesz-propaganda azt szajkózza, hogy Jávor Benedek kieshet az európai parlamentből. Azonban nem várt helyről köszönt vissza ez a baromság: az ATV reggeli műsorában mondták fel, de Lendvai Ildikó királynői eleganciával magyarázta el miért hülyeség.

Gyakorlatilag még be sem jelentette az MSZP  választmányi ülése után, hogy közös listával indulnak a Párbeszéddel az Európa Parlamenti választásokon a Fidesz-propaganda máris elkezdte tolni, hogy Jávor Benedek a Párbeszéd Európa parlamenti képviselője nem biztos hogy ki fog kerülni újra Brüsszelbe.

Nos, a Fidesz gyakran használja a propagandamédiát arra, hogy a politikai folyamatokat befolyásolja. Azért kezdte el ezt a propaganda hazugságot szajkózni, mert még hátra van a Párbeszéd kongresszusának egy formális döntése.

Nem is kell ezután ecsetelnem, hogy a Fidesznek politikai érdeke, hogy az egyik legnagyobb riválisa az MSZP és a párbeszéd külön induljon. Hát ezért eszelték ki ezt a bődületes kamu dumát, hogy Jávor Benedek akár ki is eshet.

Azonban ma reggel az ATV műsorában, tehát korántsem várt helyről köszönt vissza ez a Fidesz-propaganda konteo. Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke szenvedte el ezt a penetráns interjút Bombera Krisztinától, azonban királynői eleganciával magyarázta el a Fidesz-propagandát felmondó ATV-snek, hogy miért hülyeség.

Már a beszélgetés is viccesen indult, hiszen az azt megelőző bejátszóban korrekten elmondják hogy Jávor negyedik helye az valóságban a harmadik hely, hiszen a listavezető Tóth Bertalan, az MSZP elnöke nem fogja átvenni a mandátumát és szinte az összes mandátumbecslés az MSZP-nek és a Párbeszédnek együtt minimum három mandátumot mért.

Majd ezután a bejátszó után Bombera első kérdésében elkezdi Jávor Benedek kiváló politikai teljesítményét ismertetni az európai parlamentben, hogy benne van a képviselő a top 100 legjobb képviselők között, majd kijelenti hogy nem fog kikerülni az európai parlamentbe.

(csak zárójelben, hogy bár Jávor tényleg nagyon sokat dolgozott, de azért az ATV-nek olyan sokszor nem volt a vendége ebben a ciklusban…)

Majd Lendvai Ildikó királynői nyugalommal elmagyarázza a műsorvezetőnek, hogy az egy reális cél, hogy ugyanannyi mandátumot kapjon a közös lista, mint 2014 ben: az MSZP-nek is volt 2 képviselője és a Párbeszédes Jávor is kijutott az európai parlamentbe.

Majd ez után szabadul el a pokol.  Bombera felteszi azt a kérdést, hogy na jó de hát az MSZP-nek kettő helyett jósolnak. Erre Lendvai elmondja, hogy nem, az MSZP-nek önállóan jósolnak kettőt de ők közösen indulnak a Párbeszéddel. Ezután Bombera közli, hogy de hát a Párbeszédnek nulla a támogatottsága, majd leesik neki a 20 fillér, hogy így nagyon nem hiteles aggódni Jávor bejutó helyéért és rögtön korrigál, hogy na de Jávor azért egy érték. Erre Lendvai Ildikó egy elegáns mosollyal közli, hogy igen Jávor egy érték.

De ezután sem volt vége és az Echo-tévés műsorvezetőket is megszégyenítő Fidesz-propaganda kérdéssel rukkolt elő, szó szerint: „az valójában a baj és arról beszélgetünk, hogy a számítások alapján nagyon gyengén állnak, a kettő mandátum az nagyon kevés, jó eredmény, 13-15 százalék esetén fel sem merülne hogy Jávor Benedek nem befutó. Miért ilyen gyenge a szocialista párt megítélése az EP választás előtt?”

Hm… s ez egy ellenzéki TV… valaki küldje már el Bomberának a legfrissebb kutatásokat, hogy az MSZP-t biztosba mennyire mérik. De tudják mi a furcsa? Hogy az MSZP-nek ezt a kérdést felteszik, hogy miért ilyen gyengék, de azoknak az 1-2 százalékos törpepártoknak, akik rendszeresen vendégeik, soha…

Téged kedves olvasó arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mi az igazság a Fidesz árokásó propagandájával szemben.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here