Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Totális kudarc a Fidesz családpolitikája- a 444 szúrta ki, hogy kijöttek 2019 első számai és kiderült minden mutatóban rosszabbak a januári demográfiai adatok, mint az egy évvel korábbiak.

Hatalmas kudarc a Fidesz családpolitikája, nem hogy több gyermek született volna, de még a tavalyi szintet sem tudta hozni a gyermek szám, derült ki a Központi Statisztikai Hivatal  2019-es januári friss adataiból.

Az idei első hónapban 7364 gyermek született, ez a gyermekszám 5,5%-kal, kevesebb, mint egy évvel korábban, tehát a Fidesz eddigi családpolitikája nem, hogy növelte volna a gyermekvállalási kedvet, de tovább csökkent az.

Még drámaibb a kép, ha hozzá tesszük, hogy 2019 januárjában 13 790 fő vesztette életét, ami számottevően, 19%-kal több, mint egy évvel korábban. Ebből az következik, hogy tovább gyorsult a magyarok fogyása, így egész brutális számot kapunk:

A kevesebb születés és jelentősen magasabb halálozás miatt 68 százalékkal nőtt a természetes fogyás, a 2018. januári 3823-mal szemben 2019 első hónapjában 6426 fő volt a születések és halálozások különbözete.

A 444 megjegyzi, hogy ezeket a számokat úgy sikerült produkálnia a Fidesznek, hogy 2018-at a családok évének hirdette a kormány. Ha sikeres lett volna a Fidesz politikája, annak ezekben az adatokban már tükröződnie kéne, de pont az olvasható ki, hogy totális kudarcot vallottak, hiszen egész évre vetítve 2018-ban gyorsuló ütemben fogyott a magyar.

A Fidesz-propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy a népesedés politikája is totális kudarc a Fidesznek éppen ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a Fidesz képtelen megoldani Magyarország valós problémáit.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here