Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Zseniális húzással rukkolt elő Szombathelyen az ellenzék, teljesen a Fidesz ellen fordította saját fegyverüket. Vizsgáló bizottságot állítottak fel, hogy kivizsgálják, hogy titokban mennyi bevándorlót fogadott be a vasi megyeszékhely. Mivel a Fidesznek vélhetően vastagon van mit takargatni, így a kezdeményezést leszavazták. De hiába.

Már korábban a Hír Hugó is írt róla, hogy Szombathelyen, az alpolgármester és a Fidesz konfliktusa miatt elvesztette a többségét a Fidesz. Így kisebbségbe szorult kormánypárt nem tudta megakadályozni Szombathelyen, hogy a baloldalból és Jobbikból álló új többség migrációs vizsgálóbizottságot állítson fel. A bizottság ki akarja vizsgálni a városba érkező illegális bevándorlás mellett azt is, hány letelepedési kötvényes érkezett- írja az index

Az MSZP-s Nemény András, az Éljen Szombathely! nevű ellenzéki tömörülés polgármester-jelöltje szerint azért indokolt egy ilyen bizottság, hogy megvizsgálják a városba érkező illegális bevándorlás mellett azt is, hány letelepedési kötvényes van Szombathelyen, „ugyanis kiderült, hogy több bűnöző is van köztük.”

Szerinte azt is meg kellene nézni, valójában hányan élnek Szombathelyen, hány külföldi munkavállaló van itt. Nemény azt is mondta, hogy „a fideszesek lózungokat hangoztatnak, de a helyzetet feltáró bizottságot nem akarják.”

A Nyugat.hu-s testületi ülés közvetítéséből ki is derült, hogy a fideszeseket nagyon dühíti ez a bizottság. A Fidesz-KDNP-s polgármester, Puskás Tivadar „posztbolsevista puccskísérletről beszélt”, majd láthatóan minden erejével igyekszik blokkolni az új többség által elfogadott határozatokat.

Nem írta alá például azt a legutóbb elfogadott döntést, hogy a képviselő-testület úgynevezett migrációs bizottságot állítson fel. Ám az új többség nem hagyja magát.

A fideszes kritikára az ellenzék csak nyugodtan megvonta a vállát, és úgy határozott, hogy felállítja a migrációs bizottságot Szombathelyen. Mindez azért kellemetlen a Fidesznek, mert így nyilván a bevándorlásról lesz szó a városban, de más nézőpontból, mint azt szeretné.

Nem kell különösképpen bizonygatni, hogy a Fidesz politikája egy ideje az, hogy a politikai ellenfeleit bevándorláspárti migránssimogatókként jellemzi, és így próbálja  meg lejáratni őket a választók előtt, bármilyen témát illetően.

Szombathelyen sem tett másként a Fidesz, amelynek képviselői folyamatosan „bevándorláspárti szivárványkoalícióként” hivatkozott a baloldal és a Jobbik helyi összefogására. Ám minden jel szerint nekik van takargatni valójuk, mert ha nem így lenne akkor nem félnének egy ilyen vizsgálóbizotságtól.

A Fidesz propaganda médiája nem fog beszámolni arról, hogy vajon miért nem támogatta a Fidesz a migrációs vizsgálóbizottság felállítását Szombathelyen és nem fogja megkérdezni tőlük, hogy mit takargatnak. Ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa az önleleplezést.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here