Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nyilván a Fidesz-propaganda TV-i nem fogják sugározni Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti kampányfilmjét, így az ellenzék közös budapesti vezető jelöltje Facebookon indította el hitvallását bemutató kisfilmjét

A napokban jelent meg Karácsony Gergelynek, az MSZP-Párbeszéd-DK közös főpolgármester-jelöltjének hitvallását bemutató kisfilmje Facebookon. A politikus ezen a platformon igyekszik kampányfilmjét eljuttatni az emberekhez, vélhetően azért, mert a propagandamédia nem adná le.

Karácsony a kisfilmben magáról elmondta, hogy nagy utat tett meg egy nyírségi kis faluból még polgármesteré választották Zuglóban, majd kijelenti, hogy nem bele született, hanem bele szeretett Budapestbe.

Arról is beszél az ellenzéki főpolgármester-jelölt, hogy ez a város lett az otthona és ettől a várostól kapta a legfontosabbat: a családját.

Ne maradj le videóinkról se! Iratkozz fel a Youtube csatornánkra! Katt ide!

Karácsony kifejti, hogy aggódik Budapest jövőjéért, mert túszul ejtette a Fidesz. Szerinte Tarlós István, Orbán helytartója nem szolgálja, hanem kiszolgáltatja a várost fideszes pénzembereknek.

A 2019-es önkormányzati választások tétjéről is beszélt: ki kell szabadítani a fővárost a Fidesz fogságából, itt az ideje, hogy a hatalom embere helyett az emberek hatalmát válasszuk- szögezte le

Tarlós István legfőbb kihívójának kampányfilmjét nem fogják leadni a propaganda médiumok, ezért közösségi összefogásra van szükség, hogy minél több emberhez eljusson: kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy ne érjen célt a Fidesz agyonhallgatása!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here