A 444 szúrta ki, hogy egy bolgár újságíró nagyon csúnyán beoltotta a Fidesz propagandán dolgozó okoskodó magyar közmédiásokat az EU mai egyik sajtótájékoztatóján.

Vélhetőleg azért mentek ki a Fidesz propagandistái Brüsszelbe, hogy összehegesszenek egy szokásos Soros-migránsok- Brüsszel, az EU nem tud minket megvédeni propaganda anyagot.

Erre az Európai Bizottság deles sajtótájékoztatóját használták fel a magyar közmédia dolgozói és sorban arról érdeklődtek, hogy mi a bizottság és a görög hatóságok felelőssége abban, hogy tavaly a Ferihegyen kaptak el egy szír férfit, aki a gyanú szerint az Iszlám Állam tagjaként végzett ki embereket Szíriában.

 

A videó sajnos angol nyelvű

Nyilván semmi, de nagyon jól lehet vele riogatni itthon, és remek propaganda anyagot lehet belőle összeollózni. Ám átlátott a szitán egy bolgár újságíró. A magyar kérdések után szót kért az Euractiv bolgár újságírója, aki csak annyit mondott:

„Tudják, én éltem olyan országban, ahol  totalitárius diktatúra volt, és nagyon zavar, ha kormányzati célokra használják a sajtótermet. Valószínűleg érti, mire gondolok.”

Erre a sajtótájékoztatást vezető szóvivő megjegyezte, hogy a sajtószoba minden akkreditált újságíró előtt nyitva áll, de nem az a dolguk, hogy véleményt mondjanak a kérdésekről, hanem, hogy megválaszolják őket. Mellyel, vagy tudatosan vagy tudattalanul, de egy hatalmast kést is vágott a sajtó kéréseire soha nem válaszoló magyar kormányzati emberekbe, pl. Orbán Viktorba.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here