Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az index.hu a napokban forgatott le egy humorosabb kis videót, amiből kiderül, hogy még a miniszterelnök dolgozószobájának környékén történt felújításokat is trükkösen vitelezték ki a Fideszék.

Az Index a köztelevízió sikerjelentéseinek stílusában próbálta meg bemutatni, hogy hogyan is sikerült felújítani Orbán Viktor Budaivárban lévő dolgozószobájának a környékét. A humortól sem mentes kisfilmből kiderül, ezt is úgy trükközték el, mint minden mást.

A Budai vár oldalában sétányok futnak, melyek igen rossz állapotban vannak. Az Index kis videója azt mutatja be ,hogy míg Orbán Viktor dolgozószobájának ablaka alatt gyönyörű szép zöld gyep és minőségin kijavított sétány került kialakításra, addig ahova már nem lát el Orbán szeme -tehát pár száz méterrel odébb- ugyanúgy meghagyták a lekopott hegyoldalt és a balesetveszélyes régi sétányt sem újították fel.

A képekből jól látszik, hogy csupán párszáz métert csináltak meg a sétány felújításából, de az is látható hogy körülbelül ugyanennyi kellett volna hogy a teljes sétány szakasz rendben legyen.

Az Index a videó mellé csatolt írásában megjegyzi, hogy Orbán dolgozószobáját 21 milliárdból újították fel, egy ilyen volumenű beruházásnál elég szánalmas, hogy azon a 250 méter sétány-kijavításion is trükköztek.

Nyilván a köztelevízió nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék még a saját főnökük dolgozószobájának környékén történt felújításokkal is trükköznek, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan működik a Fidesz-világ.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here